donderdag 20 februari 2020

Product tester worden

Op deze pagina vind je allerlei nieuwe producten die getest moeten worden! In ruil voor jouw testervaring krijg je het product gratis en mag je het na het testen.


Bij deze vorm van thuis verdienen krijg je nieuwe producten als eerste te zien en kun je geld.

Er zijn geen speciale eisen die aan testers worden gesteld. Jij kan namelijk een product tester worden. Je krijgt dan gratis producten toegestuurd die je moet testen en waar je vervolgens jouw mening over moet geven.


Dat vinden wij bij Testpanel.

Wat voor producten kun je testen? Er worden testpersonen gezocht voor heel veel uiteenlopende producten, je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld. Voordat de producten te koop zijn in de winkel, worden ze getest door de consument.


Panelwizzard is altijd op zoek naar nieuwe producttesters. Meld je aan voor deze producttest. Wil jij ook thuis gratis producten testen?


Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om betaald te worden voor je mening. Test een van de vele producten! Dagelijks worden de winkels in Nederland bezocht door gezinnen, studenten.

Je kiest zelf wat je test en testen = houden! Hallo,Ik heb al mij meerdere malen opgegeven om producten te testen op testers-gezocht. Vandaag kreeg ik weer een mail waar ik mij op.


Ja, dan kom je in aanmerking om consumententester te worden. Media Markt zoekt testers die elke maand de vetste producten. Lees hier hoe jij als vaste tester misschien een bekende vlogger kunt worden!


Product Tester vacatures op Indeed. Wordt een Philips-producttester en deel je mening met ons en anderen. Ook onderdeel worden van onze testcommunity? Geld verdienen met het uitproberen van nieuwe producten en beantwoorden.


SCHRIJF JE IN, WORD TESTER EN TEST ONZE PRODUCTEN GRATIS. GENIETEN VAN ANDERE VOORDELEN DAN “TESTER WORDEN”? Zodra er een product tester gezocht word ontvang je een mail.


Reageer dan gelijk en maak kans om uitgekozen te worden! Wij zijn op zoek naar product testers! Wij vinden het belangrijk dat jij als klant onze producten op kwaliteit beoordeeld en wij zijn dan ook erg.


Philips heeft al een aantal jaren een eigen testcentrum voor consumentenproducten. Input van consumenten is voor Philips zeer belangrijk bij de ontwikkeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.