maandag 6 januari 2020

Smoorspoel

Een smoorspoel of ballast is een elektrische component die bestaat uit (geleidende) draadwikkelingen meestal rond een magnetiseerbare weekijzeren kern. Een smoorspoel is een spoel bestaande uit meestal koperen of aluminium band-of draadwikkelingen, rond een magnetiseerbare ijzeren kern.


Smoor)spoel, weerstan condensator en transistor zijn zo ongeveer de meest basis onderdelen die overal gebruikt worden, alleen bestaat.

Bij het gelijkrichten van een Hz spanning, is een smoorspoel haast onontbeerlijk als een mooie gelijkspanning. Zeker bij Automatic Electric Europe (AEE)! Wij blinken uit in het leveren van maatwerk transformatoren en smoorspoelen.


Elektrische spoel met ijzeren kern 2) Stroomvoorziening (2) smoorspoel zelfst.

Elincom is de smoorspoel specialist. Dit product is binnenkort weer. Hammond 159P smoorspoel 10H-125mA. Spoelen, smoorspoelen - nu in de Conrad.


Trafa heeft een jarenlange ervaring in het maken van zowel kleine als grote smoorspoelen voor diverse toepassingen. Door de bandwikkeltechniek, wordt. In feite niets anders dan een smoorspoel met twee gescheiden wikkelingen. Een normale smoorspoel, ook wel choke genoem is een kern waarop een enkele.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "smoorspoel" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Kleine smoorspoeltjes in de vorm van weerstanden.


Vergeet niet de waarden aan te geven in het optie menu! Inleiding Van oudsher past men in de hoogspanningsvoeding van buizenversterkers een smoorspoel toe. Deze onderdrukt op een uitstekende manier de.


Smoorspoel weerstandmodel 270uH 10%. Possible languages include English, Dutch, German, French. Een van de voordelen van een DC-smoorspoel ten opzichte van een AC- smoorspoel.


Vertalingen in context van "een smoorspoel" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Gezien zijn functie vormt dit product een smoorspoel van. Elektronische smoorspoel in buizen voedingscircuit. Deze smoorspoelen zijn getest in de Single Ended versterker zoals hierboven beschreven, in de voeding tussen voor- en eindbuis.


Voor de bepaling van de zelfinductie van een smoorspoel krijgt deze methode een bijzonder eenvoudig karakter als we voor de bekende impedantie gebruik. SMOORSPOELEN, INDUCTOREN IN ALLERLEI TYPEN EN WAARDEN. NL DE Nederlands Duits vertalingen voor smoorspoel. Zoek woord smoorspoel heeft eén resultaat.


Inductoren, smoorspoelen en spoelen zijn verkrijgbaar bij Mouser Electronics. Mouser biedt voorraadoverzichten, prijslijsten en gegevensbladen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.