vrijdag 17 januari 2020

Portofoon frequenties

Mobilofoons en portofoons zijn mobiele zend- en ontvangtoestellen. Voor meer frequenties en radio amateur info kijk ook eens op onze andere site.


Gebruik buiten deze frequenties is in Nederland verboden.

Portofoons: met of zonder machtiging, uhf of vhf? LPD en PMR frequenties, overzicht van in Europa vrij te gebruiken portofoon kanalen. CineVideogroep portofoons onderling.


Klik op de hier onderstaande logo en je vind nog vééééél meer frequenties.

Machtigingsvrije LPD en PMR portofoons voor iedereen. Bij de duurdere professionele portofoons is het mogelijk om via subtonen (CTCSS) mogelijk om meerdere kanalen over dezelfde frequentie te. Landelijke evenementenfrequentie.


Er wordt gebruikgemaakt van frequenties in zowel de VHF- als de UHF-band. Ook zijn er diverse gebruikers van PMR-portofoons (Personal Mobile Radio). Info over frequenties portofoon.


Er is een hele lijst afwegingen om over na te denken. De frequentie informatie zal voornamelijk betrekking hebben op de regio. Algemeen porto, vaak gekoppeld aan.

Per club of school zijn er meestal afspraken over welk frequentie er gebruikt wordt en daarme dus ook over welk type portofoon. Het aanschaffen van een portofoon is voor veel bedrijven vaak lastig.


In het tabblad kanalen kun je de kanalen van de portofoon programmeren. Je maakt gebruik van portofoons van het merk Alecto. Denk aan verhuur, bedrijfs.


Mobile Radio, en de toevoeging komt van de frequentie waarop de zendertjes werken: 4MHz. De afkorting PMR staat voor Personal Mobile Radio en de toevoeging komt van de frequentie waarop de zendontvangers, of portofoons, werken: 4MHz. Ook hier moet je weer rekening houden met het gebruik van een portofoon die max.


W uitzend en alleen op de frequenties kan zenden. Check-up (inspectie) van uw Kenwood portofoon. Als portofoon geleverd worden staan ze afgestemd op de standaard frequenties van een bepaalde leverancier. Naast deze frequentie maakt de portofoon ook.


Ik heb een vraag over een portofoon. In welke sectie moet ik die plaatsen? Het Japanse Kenwood is een essentieel merk in de wereld van portofoons en. IBQ 1Professionele Frequentie Meter 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.