vrijdag 10 januari 2020

Ph elektrode aquarium

Voor permanente meting van de Ph waarde. Deze elektrode houder wordt geleverd met een verstelbare zuignap, hij is daar door geschikt voor zowel zoutwater als zoet water, de maat van de zuignap is.

Tijdens gebruik in een aquarium verslijt een PH-elektrode. Aan de buitenkant van het glazen bolletje zit je aquarium water. Goedkope aquarium-accessoires online vergelijken voor het inrichten van uw.


Aquatronica ACQ310N-PH Electrode.

Vind fantastische aanbiedingen voor ph elektrode fossils. Toevoegen aan Verlanglijstje. Koop of Verkoop ph op Marktplaats. De perfect vervang ph electrode met bnc connector voor uw aquarium ph controllers.


De set is benodigd om pH-sensoren (elektroden) goed te kalibreren. Bevat alle vloeistoffen die voor het kalibreren (ijken) van pH-elektroden nodig zijn.


Een pH-controller (ook wel pH-regelaar of COregelaar genoemd) meet door middel van de pH-electrode nauwkeurig de pH waarde van het aquariumwater en. Zeer kwalitatieve ph gel-electrode.


Dubbelklik op de afbeelding.

Ik vroeg me echter af of de PH elektrode en de diffuser gewoon in de zelfde. De bellenteller mag gewoon buiten het aquarium neem ik aan? Kwalitatief hoogwaardige en robuuste elektrode voor de JBL pH-Control en andere pH-meet- en regelapparatuur met BNC-connector incl.


Categorieën: Reactoren, Tropisch Aquarium, CObemesting, Zeeaquaria toebehoren. Dennerle-profi-line-ph-elektrode-set. Welke pH elektrode kan ik nu het beste kopen, welke gaan het langste.


Waar kan ik deze glazen elektrode kopen? Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Ph-elektrode AQDe Elmetron ERH-AQis ontworpen om continue te. BNC-aansluiting Lange aansluitkabel (3m) Temperatuurbereik: -- 80°C pH Bereik: pH - Isopotential punt: pH = + - Diafragma: PSU, Zwart.


Geschikt voor gebruik in land- en. BNC connector geschikt voor de meeste ph-meter en regelaar. Prima alternatief voor de originele ph-elektrodes van de grote merken. Wij gebruiken de elektrode voor ons aquarium met JBL COvoorziening.


Dat kun je het beste even vragen bij je locale aquariumshop. Het gaat dan om een vloeibare. Een pH elektrode: geeft een spanning af die afhankelijk is van de pH waarde van.


H-waarde in een aquarium te meten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.