maandag 30 december 2019

Waeco omvormer

Overzicht van de Weaco gemodificeerde sinus en zuivere sinus omvormers 12V of 24V naar 2Volt. Ook de hoogwaardige SinePower sinus omvormers verschijnen in het nieuwe design van de WAECO electronika.


Met een krachtige omvormer kunnen deze intensieve verbruikers zonder problemen worden gebruikt.

De WAECO CoolPower EPS 1is een omvormer voor een probleemloze aansluiting van en volt koelapparaten op het 2volt stroomnet. Aukey Power omvormer voor de auto (300W) - 12V tot 230V PA-V12. De SL1100watt met usb lader van ampere.


Daarom is een omvormer nodig, die de of volt gelijkspanning van de zonnepanelen.

Ook geschikt voor verbruikers, met PFC besturing, beveiligd. Belangrijke kenmerken: - Verplaatsbare stekkerdoos met. Netspanningsadapter voor probleemloos aansluiten van.


Waeco CoolPower MPS-omvormer. Voor aansluiting thermo-elektrische volt koelboxen op het 2volt stroomnetwerk. Omvormer met gemodificeerde wisselspanning, 1Watt. Prijs is voor een set met omvormer en magnetron.


Evert Hammink levert snel en voordelig! Waeco omvormer PP6-Inverter voor het gebruik van uw tv of sateliet tuner in caravan of kampeerauto.

Met gemodificeerde sinusspanning. WAECO Sinepower MSI 9(volt 9watt). Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor WAECO omvormers.


Drie kleinere omvormers met continuvermogens tot 5watt maken de serie Waeco PerfectPower compleet. Ook zij genereren uit respectievelijk volt. Waeco SinePower MSP70 zuivere sinus omvormer, 700W. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.


Forum: Ik heb via een 2de hands koelbox van Waeco cdf-besteld. Daar zit geen omvormer bij om hem op het lichtnet te kunnen aansluiten. Een WAECO omvormer bewijst zich als de ideale oplossing.


De WAECO sinusomvormers genereren uit volt accuspanning een zuivere 2volt wisselspanning. Wij raden deze omvormers aan voor verbruikers die. Een “stekkerdoos” voor het gebruik van uw laptop in de auto – de beide handige mini omvormers maken het mogelijk. De prijsgunstige PocketPower SI 102.


Sinus omvormer, omvormer caravan, omvormer camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.