maandag 30 december 2019

Plug schroef

Op de doos pluggen (bijv. van Fischer) staat precies welke maten schroeven erbij horen. De schroef moet niet dikker zijn dan de plug en.


Deze allround plug is een alleskunner voor bijna alle bouwstoffen.

Hij spreidt in massieve bouwstoffen doordat de kop van de plug door de schroef naar achter. Afhankelijk van het gewicht en het materiaal van de wand kies je een schroef en een plug. Hieronder staan de correcte combinaties van schroeven, pluggen en.


Bij iedere plug hoort een ander maat schroef.

Voornamelijk de juiste diameter van de schroef is belangrijk om de plug goed te laten spreiden voor een stevige. Pluggen worden aangebracht in een precies passend gat in het niet-elastische materiaal. Om een verbinding tot stand te brengen, wordt meestal een schroef. Diameter schroef, - mm.


Hoi, Ik wil een schilderijtje ophangen. Hiervoor moet ik een schroef in de muur boren. Pluggen en bevestigingsmiddelen voor de diverse wandmaterialen.


Kijk goed wat voor boor, schroef en plug je nodig hebt. Het is makkelijk boren in een.

Deze nylon plug van Sencys voor een volle wand is geschikt voor beton, volle baksteen, volle kalkzandsteen, vol lichtbeton, cellenbeton, gipsblokken. In het algemeen geldt: hoe langer de plug en de schroef, des te steviger zal de bevestiging zijn, en hoe brosser de wan hoe dikker de plug moet zijn. Voor welke schroef pak je welke plug en welke boor? Plug, Boor, Lengte plug, Boordiepte, ø Houtschroef.


Sterke plug type BP met universele schroef. Vleugels verhinderen dat de plug meedraait in het boorgat. De webwinkel voor alle schroeven, pluggen en andere ijzerwaren bekijk je op.


ARVS schroef voor nodig hebt. Voor gebruik met hout, spaanplaat- en zelfborende schroeven en afstandsschroef ASL. De lange versie van de SX plug voor maximale belasting in.


Dat zag er best netje uit, grote plug erin, dikke schroef. En die blijft dus ook weer doordraaien als ik hem vast wil schroeven! Pluggen moet je met een beetje peuteren er toch we uit kunnen krijgen. Gewoon een schroef er een klein stukje indraaien en dan de plug eruit.


Makkelijk werken, plug en schroef indraaien met zelfde bitje. Onbeperkt in- en uitdraaien van de schroef, plug blijft op zijn plek.


Met geen mogelijkheid kan ik er een andere schroef zover in draaien dat ik de plug met schroef eruit kan trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.