vrijdag 27 december 2019

Plieger duoblok handleiding

Plieger instructiefilm: hoe vervang ik een Plieger duoblok? Een staand toilet wordt gecombineerd met een hoog- of laaghangend reservoir. Download hier gratis uw Plieger Compact wc-pack handleiding.

Plieger levert uitsluitend via de detailhandel aan consumenten. Het duoblok heeft een zogenaamde blinde bevestiging waardoor uw closet zijn mooie slanke vorm heeft. Het Plieger duoblok Compact is een universeel duoblok en kan zowel worden aangesloten worden op een AO aansluiting of PK aansluiting.


De inhoud van deze technische handleiding is niet bindend.

Toiletten - Handleiding nederlands. Wij behouden ons het recht voor van wijzigingen die nieuwe inzichten en de vooruitgang dienen. Sanitairwinkel is dé specialist in toiletten met het grootste assortiment Plieger duoblok toiletten. Scherpe prijzen en goede service!


Type Plieger duoblok compact. De Plieger Compact inbouwreservoir is een wc- element welke geplaatst. Een duoblok bestaat uit een wc- pot en een keramisch reservoir welke op de wc- pot. Het Toledo duoblokpack is een complete set en is klaar voor directe montage.


Dit scherp geprijsde pack bestaat uit een wc-pot (met vloer- of muuraansluiting).

De witte diepspoeler wordt geleverd. Inclusief bevestigingsset, montagehandleiding, ontluchter en blindstop. Reserveer jouw duoblok toilet direct online.


U hebt de keuze uit duoblok toiletten van verschillende merken, formaten en. Brussel duoblok toiletpot diepspoel met reservoir en clos. Plieger Plus closetcombinatie diepspoel verhoogd met keramisch reservoir. Nu in de aanbieding van € 39voor € 1900!


Gratis verzending plieger brussel duoblok toiletpot. U wilt uw oude wc met stortbak vervangen door een modern duoblok? Plieger producten worden met zorg geselecteer gemaakt. Tegenwoordig heeft de dome(klok) (bij Plieger reservoirs) een overstroomgat middenin.


Komt het water te hoog dan loopt het over de rand van. Technische productinformatie, PDF - 4MB. Montagehandleiding, PDF - 3MB. Duoblok van dit merk met de beste prijs en het snelst in huis.


Duurzame WC-zitting in Duroplast, met montagehandleiding. Kraan Aansluitslangen en Nederlandse montagehandleidingVoordelen van. Dan is het tijd om je toilet te veranderen of te vervangen. Van info en tips tot projecthandleiding voor staande en.


Inbouwreservoir Plieger Compact Zelfdragend Dual Flush spoeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.