donderdag 21 november 2019

Ph min aquarium

Enkele vis- en plantensoorten geven de voorkeur aan een lagere pH-waarde dan die van het leidingwater. Ik heb een discusaquarium (rio400) met daarin jonge discussen.


Meet je pH waarde met de aquarium water test op meerdere momenten van de.

INTERLINE PH-MINUS GRANULAAT. H-Minus is een snel oplossend product voor het corrigeren van een te hoge pH-waarde van uw zwemwater. Voor vis- en plantenvriendelijk aquariumwater in zoetwateraquaria.


Tevens voor waterschildpadden en garnalen.

Snelle daling van de pH-waarde door een. Ook dat is niet gebruikelijk onder hobbykwekers en komt meer voor in de aquariumwereld. Maar op zich zit er in sommige flessen pH-min uit de.


De pH-waarde is een belangrijke peiler in het vijvermilieu. De waarde wordt mede bepaald door de hoeveelheid koolzuur (CO2) in het water. De ideale pH waarde voor het gezelschap aquarium is tussen de 7. Veel vissen komen uit wateren met een lage pH-waarde.


Voor het verlagen van een te hoge KH en pH waarde in uw aquarium. Grote pH schommelingen in uw aquarium zijn schadelijk voor uw.

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. H minus toevoegen, dit is echter zeer omslachtig, natuurlijke oplossing is. Lees voor gebruik de bijsluiter voor de juiste dosering!


In een goed functionerende vijver ligt de pH-waarde tussen pH-en pH- waardoor er voldoende. Diseases in marine aquarium fi ENGELS. Vergelijk je dat met pH-minus oplossing die de aquarium- of. Bekijk de ideale waarden zoals ph, kh, gh, nitriet, nitraat, temperatuur en.


Aquarium onderhoud nu bij HORNBACH kopen! Tetra Bactozym zorgt direct voor biologische activiteit in het aquarium. KH plus, GH plus en Ph min, echter zonder BLIJVEND resultaat. In een aquarium blijft echter altijd een bepaalde concentratie nitraat achter die.


Het beste is echter zo min mogelijk met de pH te "rommelen" en de vissen. H verlagen voor een zoetwater aquarium en vijver water met Jbl pH min. Watervoorbereider voor het verlagen van de pH waarde voor.


Kreeg in de aquariumzaak het advies om er PH min in te doen, maar dat wil ik niet, want dan is het "probleem"nog niet opgelost. Het op peil houden en aanvullen van de goede bacteriƫn in het aquarium. Voor je een steen (of grind) in het aquarium gebruikt is het daarom. Dit is te testen door op voorhand iets zuur (pH-min of azijn bijvoorbeeld) er op te druppelen.


Wat heb ik toch met aquariumwinkels. Nu was ik ergens anders, en daar wilde ik pH-min, dus verlager kopen. Opspattend water van het aquarium geddelte geeft toch kalk aanslag.


PH-min middel van de aquariumwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.