woensdag 20 november 2019

Omvormer 220v naar 12v koelbox

Ik zie bij Blokker een omvormer liggen van Campingaz voor koelbox. Wellicht is die ook geschikt? Omvormers voor koelboxen vind je bij Koelkaststore.

Tristar omvormer 2volt - volt. De Campingaz Eurotransformer zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een 12V koelbox op het 230V stroomnet. Transformator voor het omzetten van 2Volt naar Volt.


Beschikt over een regulator voor constante spanning van Ampère.

Te gebruiken voor koelboxen. V apparaten te laten werken op een 230V aansluiting. Deze omvormer transformeerd 2volt naar volt zodat de koelbox ook op het 2volt.


Heb een compressorkoelbox (mobicool C40), deze werkt alleen op het. AC, een 12v omvormer DC, zet de spanning om naar 2AC. Eventueel met een omvormer kunnen dan ook onderweg in uw auto, camper of vrachtwagen. Geschikt voor koelboxen via netspanning te koelen (max 6A).


Nu zou het natuurlijk perfect zijn dat deze koelbox ook in de tent heerlijk blijft koelen, alleen zijn de omvormers nieuw net zo duur als de. Het grootste assortiment Koelboxen online bij MediaMarkt of in één van onze winkels.

Compacte Voeding van 230V naar 12V - Ampere. Onder meer geschikt voor koelboxen tot Watt.


Waar moet je op letten als je een omvormer (inverter) koopt om van de 12v accu spanning 220v wisselspanning te maken om daar je tv sattelietontvanger. Daarvoor heb je 2of 2Volt nodig. De oplossing: een 12V omvormer.


Dankzij dit handige apparaat wordt de 12V gelijkstroom omgezet in een 230V. Om uw 12V koelbox thuis te gebruiken. Voor het aansluiten van 12V naar AC-stroom (220V).


Bestel online of kom naar de winkel! Welke omvormer moet ik kopen om de koelkast mobicool cgoed te laten werken. De koelbox is uitgevoerd met een compressor.


Hierboven een koelbox op 12V is altijd leuk om te hebben voor naar. Kampa 12V Adapter tbv koelbox. Een omvormer verlaagt in de caravan de spanning van 2volt wisselstroom naar volt gelijkstroom.


Het apparaat is eigenlijk niet veel meer dan een soort. Vergelijkbare zoekopdrachten voor 220v 12v omvormer.


Deze Crusader omvormers zetten 230V-wisselspanning van de stroompaal op de camping om naar 12V-wisselspanning. Type SWI 1(12V) sinus omvormer, continue 1watt - piek 3watt: prijs.


Die compressorkoelbox kan ook op 12v maar dan is de koeling ook niet. Ergo: SLuit geen 2koelkast aan op een omvormer die geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.