maandag 18 november 2019

Ocoume triplex

Diktes: - 30mm (klik verder) Prijzen per plaat Randen: recht Onbewerkt Constructief. Omdat de randen (zaagkanten) van triplex poreus zijn (capillairen), is het noodzakelijk dat voor het aanbrengen af te.


Bestel eenvoudig uw okoume platen online via Limtrade.

Ocoume verwerkingsvoorschriften. Grootste assortiment, scherpe prijzen en rechtstreeks uit de fabriek! Okoumé triplex is al tientallen jaren het meest gevraagde triplex op de Nederlandse markt als het om duurzaam aftimmerwerk gaat.


Doordat het hout fijn nervig.

Print Okoume triplex is traditioneel een van de meest gebruikte plaatmaterialen in ons land. Dankzij de uniforme structuur heeft het hout een glad oppervlak.


Okoume is een hoogwaardig triplex exterieur plaat, dat uitermate geschikt is voor buitentoepassingen. Topproduct op multiplex gebied. Meer info over deze platen op onze pagina Okoumé multiplex, Multiplex.


Het is uitstekend te bewerken. De homogene opbouw garandeert een plaat met weinig. Okoume 2x wit gegrond multiplex exterieur is buiten aan de gevel toepasbaar als boeiboard.


Multiplex gegrond in 12mm, 15mm en 18mm is geschikt voor een perfecte afwerking van buitenwerk en splintert niet.

Verlijming: Exterieur volgens NEN-EN 314-en 2. Artikelgroep, Plaatmateriaal. Geschikt voor binnen- en buitenbetimmeringen zoals schuren, dierenhokken, gevelbekleding, dakgootbetimmeringen en dakkapellen. Sleiderink is Groothandel in Okoume Multiplex WBP Verlijmd!


Neem contact op met onze productspecialist of bestel Okoume Multiplex WBP Verlijmd direct in de. Standaard ocoumé triplex door-en-door is een watervast verlijmde ocoumé plaat waarbij alle fineren uit ocoumé bestaan. Frans Okoume multiplex is opgebouwd uit Okoume fineren, afkomstig uit West Afrika.


Dit houtsoort dat rossig van kleur is en redelijk licht van gewicht. Het uit Afrika afkomstige okoumé wordt in grote hoeveelheden in. Karakteristiek voor Chinees okoumétriplex is het dunne. Een andere veel toegepaste houtsoort is okoumé.


De meest belangrijke eigenschappen zijn: hoge duurzaamhei hoge weerstand en een goede. Vliegtuig triplex, Fins Berken. Beplakte Multiplex, Berken HPL wit. Uw partner in plaatmateriaal is thuis in triplex.


Door-en-door okoumé multiplex. International Plywood heeft met Okoumé Extragarant een uitstekende. Totaal gevonden: 1producten.


Daarnaast leveren we ook diverse bouw- en plaatmaterialen, zoals gipsplaten, triplex, multiplex en mdf. Triplex en Multiplex worden verkregen uit Fineer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.