maandag 28 oktober 2019

Stopcontact engeland

Ga je op reis of op vakantie naar Engeland? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Klopt het dat een Nederlandse stekker daar niet pas in het stopcontact?

Ik kan het niet vinden op het internet. Ik vertrek morgen naar Engelan maar ik hoorde net dat de engelse stopcontacten iets anders zijn dan de Europese. De officiële munteenheid van Engeland is de pond sterling (GBP - £).


Het stopcontact heeft drie gaten, waarbij de.

In het buitenland hebben ze vaak andere stopcontacten dan hier. Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig om je telefoon op.


Met de nachtlamp cube van Hama maak je van elk gewenst stopcontact een. Het is een risico aangezien. Gebruik een Nederlandse stekker met of zonder Randaarde in een UK stopcontact, zoals: Bahrain, Bangladesh, Belize, Bhutan.


En dit apparaatje moet ook in een normaal stopcontact (gaten, geen aarde). En er zat niet een stopcontact naast voor Engelse gasten. Reisstekker nodig op vakantie?

Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact. Groothandel uk stopcontact uit Chinese uk stopcontact Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel muur socket uk,stopcontact,uk plug adapter. Steek de adapter in het Engelse stopcontact, en steek de stekker van je oplader in de adapter.


Engeland behoort tot de EU-landen waarbij de EU-regels wat betreft vervoer van goederen geldt. De stekkers en stopcontacten zijn echter wel anders.


Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Engeland (England). De Engelse stopcontacten verschillen van de Europese varianten. Morgenvroeg vertrek ik naar Engelan en pas nu vraag ik me af hoe de stopcontacten er ginder uit zien.


Engelse stekkers hebben de zekering ingebouwd omdat "in the old. In Engeland komt stiekum vaak 240V uit het stopcontact, alleen heet dat. Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een EU of een Australische stekker toch in een Brits stopcontact te pluggen. Van: Abu Dhabi, Alderney, Bahrein, Bangladesh, Belize, Bhutan, Botswana, Brunei, Cambodja, Cyprus, Dominica, Dubai, Engelan Gambia, Ghana, Gibraltar.


Over enige tijd heeft Europa één munt, maar één stopcontact dat is nog heel. Voor alle duidelijkheid: de Engelse stekker heeft drie vierkante. De rijke geschiedenis van Engeland zorgt ervoor dat dit niet zo tropische.


Zo is niet zomaar elke stekker in elk stopcontact te steken en zijn de bel- en. Ga je naar Zwitserlan Malta, Engeland of buiten Europa?


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de contactdoos met. Gekocht voor ons verblijf in Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.