woensdag 23 oktober 2019

Klemko schemerschakelaar

Zeer betrouwbare en eenvoudig in te bouwen schemerschakelaar. De separate sensor maakt inbouw in praktisch alle armaturen mogelijk.


Alle Klemko-schemerschakelaars hebben een inschakel- en een uitschakelvertraging.

De verlichting blijft daardoor bij zwaarbewolkt weer niet onnodig. De sensorbehuizing van de IB-inbouwschakelaar is absoluut waterdicht en kan met behulp van de meegeleverde. Instelbare lichtgevoelig- hei in- en uitschakel- vertraging ca sec.


Vanaf €10- GRATIS thuisbezorgd!

Voorzien van een lcd uurwerk waardoor deze. Oppervlaktebescherming, Geen (onbehandeld). Wij hebben genoeg keuze in de juiste schemerschakelaar. Geschikt voor beschermingsgraad (IP), IP55.


Deskundig advies en snelle levering. Solide opbouwschakelaar voor universele toepassingen. Eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit.


Opbouw schemerschakelaar, dankzij relaisschakeling geschikt voor alle lichtbronnen.

Uitvoering sensor, Lichtsensor ingebouwd. Euroswitch schemerschakelaars onderscheiden zich door o. Voor lampen die alleen aan zijn als het nodig is. Hiervoor heb ik een nieuwe besteld en geplaatst.


IB-06L 250Vac 6A online bij Avilek B. Elektro Groothandel of kom naar onze vestiging in. Soort sensor, Lichtsensor ingebouwd. Elektronische schemerschakelaars zijn met zorg samengesteld uit topproducten. Als het licht wordt, zal hij.


Klemko LED verlichting voor een scherpe prijs. BEDRIJFSVOORSTELLING Klemko, service op hoogste niveau. De lampverlichting blijft daardoor bij minder binnenvallend daglicht niet onnodig branden.


Lux-instelbare schemerschakelaar voor inbouwdoeleinden met schakelvertraging. De losse sensor maakt inbouw, in praktisch alle armaturen, mogelijk. Steinel opbouw schemerschakelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.