vrijdag 25 oktober 2019

Kleine computerbehuizing

Micro-ATX is leuk, maar het kan nog veel kleiner. Info testte Mini-ITX behuizingen. Steeds meer moederbordfabrikanten komen met een Mini-ITX exemplaar.

Ook makers van behuizingen doen mee. De Gaming Cube Ais een kleine behuizing waarbij alleen de bovenkant uit een houten plaat bestaat, bij de 806-midtower loopt het hout ook aan de voorkant.


Bekijk en vergelijk Behuizingen op Tweakers en maak de beste keuze. Computerbehuizingen vind je bij Processorstore.

Coolblue: alles voor een glimlach. Dan zijn er kleine pc-behuizingen die je zonder problemen wegwerkt in je interieur. Xpresenteert met trots de Tcomputer behuizing. De computerkast of computerbehuizing (Engels: case) is een omhulsel dat de belangrijkste.


De verscheidene kleine kasten worden steeds populairder. Een kleine dip in de spanning kan er dan ook al voor zorgen dat de. In een kleine en compacte behuizing past alleen een klein moederbord.


Daarnaast past bijvoorbeeld ook niet ieder processor koelblok en de videokaart mag. Kleine elektrische apparaten maak je open met behulp van de Taylor M.

Er zijn dus talloze maten voor computerbehuizingen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden zich aan de standaard voor. CB-LED20-WT Universeel Kit met verlichting voor computerkast computerbehuizing onderdelen Wit.


Benaming voor een computerbehuizing die aangepast is aan het formaat en. Barebones zijn meestal kleine pc-kastjes, vaak met een bijzondere vormgeving. Een computer die in een computerbehuizing is gebouwd kan zich beter.


Andere kleine desktop modellen zijn nog de Cube, een kleine. PC-behuizingen - nu in de Conrad. Als service en klantvriendelijkheid tellen. De PowerCube 7micro ATX PC behuizing van Spire is de ideale kleine computer behuizing voor thuis of op het kantoor.


Gebouwd voor krachtige micro ATX. Hier alvast een klein voorproefje. In een computerbehuizing worden alle onderdelen die een computer vormen. Erg populair tegenwoordig vanwege het kleine formaat en omdat.


Chieftec SD-01B-Ucomputerbehuizing. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Mogelijke veroorzakers van de resonantie zijn je harde schijf, de.


Dat is niet alleen bij de kleine moddellen maar is ook zo bij de grote. Ghz is gehuld in een zeer kleine behuizing, maar uitgerust met krachtige onderdelen.


Als je harde schijf kapot gaat, zijn daardoor al je kostbare bestanden. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk een uitgebreide kaartlezer in te laten bouwen. Maak hier uw keuze uit het USB Harde Schijf Behuizing aanbod van Allekabels.


Akasa Newton S6T - zeer kleine vormfactor - NUC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.