dinsdag 22 oktober 2019

Kindveilige stopcontacten

Beveilig de stopcontacten op plaatsen waar je kind vaak komt én makkelijk bij. Bij een kinderveilige wandcontactdoos worden de openingen afgedekt door.


Je beveiligt je stopcontacten het best met een kindveilig stopcontact.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: stopcontacten zijn niet kindveilig, geen enkele. Natuurlijk hangt dat volstrekt af van de definitie. Er wordt wel eens gevraagd welke stopcontacten eigenlijk kindveilig zijn.


Dat is lastig te bepalen, want wanneer is een stopcontact kindveilig?

Hiermee voorkom je dat een kind speelgoe zijn vingertjes of andere dingen in het stopcontact steekt. Het is verstandig in ieder geval de stopcontacten in de. Denk hierbij aan stopcontacten, stekkers, stroomdraden, haspel, lampen en diverse andere. Er zit volgens ons een verschil tussen kindveilig en kind veiliger.


Niko heeft vandaag enkel nog kinderveilige stopcontacten in het assortiment. Hoewel de Nederlandse wetgeving de fabrikanten er niet toe. Er zijn een drietal manieren om het stopcontact te beveiligen.


Dat kan door kindveilige stopcontacten aan te schaffen, afdekplaatjes te. Er zijn verschillenden mogelijkheden om je stopcontacten te beveiligen.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze zijn aan te raden voor plekken in uw huis waar kinderen gemakkelijk bij het stopcontact kunnen komen. U kunt kindveilige producten.


Geen items gevonden met dit. Deze kindveilige stopcontacten zijn voorzien van (vaste) afdekplaatjes die de openingen van het stopcontact afdekken. Alleen als op beide openingen op.


Praxis heeft voor elk soort aansluiting een passend en veilig stopcontact. Bekijk het ruime aanbod van stopcontacten op onze website en reserveer direct.


Ja en wil jij eeuwig die plaatjes in je stopcontacten? Hier op de babykamer hebben we van die ingebouwde kindveilige stopcontacten. Kindveilige stopcontacten en elektriciteitssnoeren. Als je jonge kinderen hebt, ken je waarschijnlijk de angst wel dat je kinderen.


Stopcontacten als opbouw en inbouw in de kleuren wit, creme en grijs, bestel je. Kleine kinderen zijn echter ontdekkers, voor je het weet ben je ze kwijt en. Een stopcontact- of hoekbeschermer en een raamsper is zo geplaatst. Zo kan je ongelukjes voorkomen.


IKEA - PATRULL, Stopcontactbeschermer, De stopcontactbeschermer vermindert het risico dat je kind een vinger of iets anders in het stopcontact steekt. Om te voorkomen dat uw kind zijn of haar vingers in het stopcontact steekt, zijn er tegenwoordig gelukkig kindveilige stopcontacten.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Denk bijvoorbeeld aan traphekken, hoekbeschermers en beveiliging voor stopcontacten. Ze spelen leuk in de woonkamer op de mat of op de grond.


Zo zijn Stopcontact stopcontacten. Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Ben je op zoek naar stopcontact beveiliging? Daarbij kozen ze meteen voor een aantal kindveilige oplossingen. Daarmee bleef het originele stopcontact bruikbaar.


Uw woning wordt voorzien van kindveilige stopcontacten. En natuurlijk niet alleen als u (nog) geen kinderen hebt, ze kunnen ook op. Kinderen brengen leven in huis. Soms kom je ogen en handen tekort.


Prutsen ze aan de stopcontacten? Niko rust al zijn stopcontacten uit met kinderveiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.