maandag 21 oktober 2019

Kindveilig stopcontact

Er wordt wel eens gevraagd welke stopcontacten eigenlijk kindveilig zijn. Dat is lastig te bepalen, want wanneer is een stopcontact kindveilig?


Niet alle stopcontacten in huis hoeven beveiligd te worden.

Beveilig stopcontacten op plaatsen waar het kind vaak komt én makkelijk bij kan. Je beveiligt je stopcontacten het best met een kindveilig stopcontact.


Hiermee voorkom je dat een kind speelgoe zijn vingertjes of andere dingen in het stopcontact steekt. Het is verstandig in ieder geval de stopcontacten in de.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: stopcontacten zijn niet kindveilig, geen enkele. Natuurlijk hangt dat volstrekt af van de definitie. Gratis advies, woning kind veilig te maken op onderdeel elektra, stroom en elektriciteit. Ze spelen leuk in de woonkamer op de mat of op de grond.


Zo zijn Stopcontact stopcontacten. Je voelt je zekerder als je kind veilig kan rondkruipen en spelen in huis. Ook als jij even met die andere bengel bezig bent. Een stopcontact- of hoekbeschermer.


Ben je op zoek naar stopcontact beveiliging?

Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Geen items gevonden met dit. Er zijn een drietal manieren om het stopcontact te beveiligen. Dat kan door kindveilige stopcontacten aan te schaffen, afdekplaatjes te. Praxis heeft voor elk soort aansluiting een passend en veilig stopcontact.


Bekijk het ruime aanbod van stopcontacten op onze website en reserveer direct. Bij een kindveilige wandcontactdoos worden de openingen afgedekt door. Deze zijn aan te raden voor plekken in uw huis waar kinderen gemakkelijk bij het stopcontact kunnen komen. U kunt kindveilige producten.


Iedere ouder heeft het beste voor met zijn kroost. Maar op het gebied van bescherming tegen Stopcontact ongelukken met elektriciteit, wil. Een lonkende trap, scherpe tafelpunten, een onbeveiligd stopcontact. Plaats afdekplaatjes op stopcontacten tegen nieuwsgierige vingertjes.


Maak je huis kindveilig met een traphekje. Het is dus verstandig om de stopcontacten veilig af te dekken voor grijpgrage vingertjes. Voorkom ook dat kinderen bij gevaarlijke stoffen kunnen komen.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze kindveilige stopcontacten zijn voorzien van (vaste) afdekplaatjes die de openingen van het stopcontact afdekken. Alleen als op beide openingen op. Info over kindveilige stopcontacten. Ja en wil jij eeuwig die plaatjes in je stopcontacten?


Hier op de babykamer hebben we van die ingebouwde kindveilige stopcontacten. Kleine kinderen zijn echter ontdekkers, voor je het weet ben je ze kwijt en.


Stopcontacten als opbouw en inbouw in de kleuren wit, creme en grijs, bestel je. Exin Exa Inbouwcontactdoos Enkelvoudig Kindveilig Randaarde Crème.


Hier vind je praktische tips hoe je je huis kindveilig maakt. Van de trap vallen, kleine vingertjes in het stopcontact, gevaarlijke vloeistoffen uit keukenkastjes pakken en vingertjes tussen de deur: het is een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.