maandag 21 oktober 2019

Kinderbeveiliging keuken

Een kinderslot voor ieder (keuken)kastje, lade of apparaat, zoals magneetsloten, veiligheidshaakjes, knijpsloten, kinderslot voor koelkast, magnetron, oven etc. Bekijk ons uitgebreide aanbod veiligheidshaakjes van topmerken.


Ben je op zoek naar kastbeveiliging?

Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Op zoek naar een Kastbeveiliging? Een Kastbeveiliging koop je eenvoudig online bij bol. Denk aan messen,schoonmaakmiddelen.

Maak uw huis veilig voor uw kind. GAMMA heeft alles voor kinderbeveiliging: babyfoon, traphekje en stopcontactbeveiliging. Ook de keuken is een gevaarlijke plek voor kinderen. Zet altijd de stelen van de pannen naar achteren bij het koken om te voorkomen.


Ik vind het zonde om zelf beveiligingshaakjes in een nieuwe keuken. Er bestaat een kinderbeveiliging welke werkt met een sterke magneet. Kinderbeveiliging nu bij HORNBACH kopen!


Magneetsloten zijn de veiligste en mooiste sloten voor uw kastjes en laadjes. Vaak worden in de keuken giftige schoonmaakmiddelen opgeborgen.

De keuken is een gevaarlijk terrein voor het kind. Ook het fornuis en de oven zijn heel. Echte kinderbeveiliging dus op de kastdeurtjes – aan de buitenkant, iets dat de keuken direct een “er woont hier een baby”-keuken maakt.


Deze magnetische kinderbeveiliging wordt aan de binnenkant gemonteerd en kan alleen worden. Met kinderbeveiliging van Secu maak je jouw huis veiliger voor kleine kinderen.


Denk bijvoorbeeld aan praktische stopcontactbeschermers en kastgrendels. Ik wist even niet hoe ik ze moest omschrijven, maar bestaan er van die keukenkastbeveiligers waarbij je niet in je keukenkastjes hoeft te boren.


Voor het fornuis zijn er speciale rekjes te. Producten voor kinderbeveiliging voor kasten. Deze thermostaatkranen zijn ook te verkrijgen inclusief kinderbeveiliging, bijvoorbeeld in de vorm. De kranen beschikken bovendien over een handige kinderbeveiliging, hierdoor kan er niet per.


Mandemakers Keukens is het adres voor een keuken op. Superkeukens staat voor topkwaliteit keukens tegen de beste prijs. Bekijk onze uitgebreide collectie keukens en stel uw droomkeuken online samen!


Bekijk de categorie veiligheid en zonnebrand op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Nu gratis thuisbezorgd vanaf 25.


Profiteer direct van de goedkoopste online shop van Nederland. Inclusief keukenmengkraan met een bedieningshendel voor koud en warm water en een bedieningsknop voor kokend water met ChildLock kinderbeveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.