donderdag 26 september 2019

Trekhaak adapter 13 polig naar 7 polig

Dankzij de kleine afmetingen kan de tussen-adapter ruimtebesparend in de auto. De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen.


Hij is bestemd om een 13-polige aansluiting om te zetten naar een 7-polige aansluiting.

Electrische aansluiting voor trekhaken. Verloopstekker contra van 7- naar 13-polig - verloopstekker ergens anders. Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Aanhangwagen adapter,Extra: Verende klep.

Onze klantenservice is tot 23. De meeste auto`s met een trekhaak worden afgeleverd met een polige. Verloop stekker 13-polig auto naar 7-polige aanhangwagen, caravan. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om.


Dit is een 13-polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een 13-polige. Voor aanpassing van de 13-polige aansluiting op een auto naar een 7-polige aansluiting. Adapterkabel 13-polig naar 7-polig.


Het type fietsendrager stekker (of polig bijvoorbeeld) bepaalt of de trekhaakdrager direct op de.

Thule heeft geen trekhaakdragers met een MultiCon stekker. Hallo, afgelopen zaterdag auto in ontvangst genomen, gisteren beugel voor twinny-load gemonteerd en zag dat er een 13-polige stekker.


Hoi allemaal, Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos. Nu heb ik er al diverse keren een.


Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder. Stekkerdoosset 7-polig inclusief schakelaar. Welke kabelset je moet hebben, hangt af van de benodigde functies voor.


Sinds een maandje of heb ik een nieuwe auto met een 13-polige trekhaak. Echter nu heb ik problemen met de verlichting van de vouwwagen. Spring naar 13-polig - Multicon en Jaeger brengen de 13-polige stekkers op de markt.


Met een extra adapter kan je alles bedienen. Pasklare adapter voor eenvoudig omschakelen van 13-polig DIN autozijde naar 7-polig DIN aanhangerzijde. Trekhaak kabelset Lancer Sportback 13-polig. Verloop auto 13-polig stopcontact of stekkerdoos (Jaeger) naar een 7-polige stekker voor aanhangwagen of fietsendrager Geschikt voor alle.


De 7-polige kabelsets zijn bijna niet meer leverbaar. Omdat je caravan wel een polige stekker heeft, heb je er misschien ook.


De 13-polige stekker heeft de vertrouwde 7-polige aansluiting inmiddels naar. Naast uw trekhaak zit een koppeling waar de stekker in moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.