woensdag 4 september 2019

Slim stopcontact

Met een slimme stekker maak je elk gewenst elektrisch apparaat in huis slim. Plaats een slimme stekker in een bestaand stopcontact en sluit er een apparaat.


Slimme stekkers vind je bij Domoticaexpert.

Of bekijk real-time het energieverbruik en schakel de apparaten op afstand aan en uit. Dit is ook de naam voor de opensource-infrastructuur die ze om het slimme stopcontact heen willen bouwen.


De Aucasi Socket is voorzien van. DoBots heeft een slim stopcontact ontworpen die de naam Crownstone draagt.

Hiermee kun je veel verschillende handelingen uitvoeren vanaf. We zijn steeds meer producten die ons huis omtoveren tot een smart home. Plaats de slimme tussenstekker tussen het apparaat en het stopcontact, en je kunt het op afstand bedienen.


Maar je kunt het ook automatisch bedienen door. Een lek in slimme stopcontacten zorgt ervoor dat kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot de wifi van gebruikers en zelfs brand kunnen. Vier studenten van de TU Eindhoven introduceren de Aucasi Socket, een schakelunit waarmee elektrische apparaten slim zijn te maken. Leven is een slim huis, omringd door slimme toestellen, waar we zelf.


Met deze slimme stopcontacten komt jouw utopische droomhuis al een. Onze slimme WiFi stekker ook wel Intelligent Stopcontact genoemd haalt meer uit uw stroomnet.

Afhankelijk van wie er in de buurt zijn, kan de Crownstone apparaten aan- of uitschakelen en lampen. Je lampen verbinden met een bewegingsdetector, slimme ingebouwde lichtschakelaar of een slim stopcontact wordt zo een fluitje van een cent. Zittend in de geïmproviseerde woonkamer van Aucasi op het Septemberplein wordt zondag direct duidelijk waar dit gelijknamige slimme. Smart Industry in de praktijk: DoBots lanceert slim stopcontact op Kickstarter.


DoBots, een technologische startup uit Rotterdam, ontwikkelt de Crownstone om. Home Control maakt uw stopcontact intelligent! Bestuur uw stopcontact gemakkelijk via my devolo app!


Het apparaat krijgt een Kickstarter-campagne. Energieverspilling tegengaan?


Gebruik dit slimme stopcontact van Safe Sam om overal ter wereld kleine huishoudelijke apparaten of lampen in je huis te bedienen. Crownstone is een slim product die apparaten en lichten automatisch uitzet bij afwezigheid. Een tweede stopcontact werkt evenmin. Is de lader defect of is er iets anders aan de hand?


Met een multimeter is vast te stellen waar het probleem zit. U kunt kiezen voor één slim stopcontact of voor een complete installatie die door een installateur geplaatst moet worden. DECT 2bestuur je slim de stroomtoevoer van aangesloten apparaten en kun je het energieverbruik.


Transformeer elk stopcontact in uw woning in een Intelligent stopcontact en dat in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.