dinsdag 10 september 2019

Kachel thermometer magneet

De kachelpijp thermometer blijft plakken middels een magneet aan. Condor Kachelpijp thermometer magnetisch. Wij leveren alle modellen van bij de Stokert.

Iedere houtkachel gebruiker zou deze magnetische thermometer in het zicht op de enkelwandige. Door te stoken tussen de 1en 200. Speciaal voor de kachelpijp van de houtkachel of allesbrander.

Een magnetische kachelthermometer om op de kachelpijp te zetten. Om uw stookgedrag in de gaten te houden. Natuurlijk geldt voor alle type. Aduro 1-SK Speksteenkachel.


Pijp-thermometer voor het meten van de temperatuur van het rookkanaal tot maximaal 500°C. Morso leren kachel handschoen. Goed voor uw kachel en het rookkanaal.


Is 500°C niet wat weinig voor een dergelijke kachel ? Eigenschappen thermometer: - met magneet - met beugeltje, voor veilig verplaatsen.

Met aanduiding of de houtkachel te kou juiste temperatuur of te heet is. Product is op voorraad in Epse. De temperatuur wordt weergegeven in Celsius en Fahrenheit.


U kunt de thermometer eenvoudig aan uw kachel of rookkanaal bevestigen met de magneet. Dan is deze thermometer een handig hulpmiddel. De thermometer kan door middel van een magneet aan de kachelpijp worden bevestigd. De Ecofan is een ventilator die de warmte van de kachel door de kamer.


Maar we gaan nog aan de slag met een goede thermometer in de uithoeken van de. Condar pijp thermometer is de magnetische thermometer voor de kachelpijp. Deze kachel thermometer is ontworpen om aan uw kachel of rookkanaal te bevestigen, simpel door een magneet.


Bij kachel met een hoog rendement zijn de rookgassen vaak al lager van. Wordt door middel van de ingebouwde magneet of de meegeleverde schroef aan de pijp.


Tevens kan deze thermometer op de kachel worden gelegd om de. Branden bij een te hoge temperatuur kan de kachel beschadigen, brandend bij een te.


Met de sterke magneet aan de achterzijde kan de thermometer eenvoudig op de Kaggel worden geplaatst om de. Kachelthermometer met handige stooktemperatuur aanduiding. Thermometer voor op de kachelpijp. Magnetische thermometer voor het meten van de temperatuur van het rookkanaal tot maximaal 5graden Celsius.


Dubbelwandige Kachelpijp 250mm (150mm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.