dinsdag 17 september 2019

Kabelhaspel 25 meter

Plieger Pro Series kabelhaspel 3x1. IP44-thermische beveiliging meter met barcodelabel zwart. Voor universeel gebruik buiten en op bouwwerven.

Haspelhuis uit Breflex speciaalkunststof. En belgie vanaf 1euro (tot kg) kabelhaspel meter 4v 3x1. Deze vernieuwde lijn kabelhaspels, vervaardigd van breuk- en slagvaste kunststof,in de kleur.


GAMMA kabelhaspel vinyl zwart 3xmm meter.

ETM kabelhaspel professioneel zwart m. Deze kabelhaspel met meter snoer en beveiliging tegen overbelasting zorgt ervoor dat uw verlengsnoer op een nette manier kan worden opgerold. Dit is een praktische kabelhaspel met een strak design. Je kunt je wel voorstellen dat je dan een enorm bereik hebt, zonder enige hinder. Kabelhaspels variëren van meter tot ruim meter.


Stevige industriële kabelhaspel met HO7RN-F kabel, de kabelhaspel is voorzien van een thermische. Lichtkrant zelf te programmeren €2(excl. BTW). Klemspot 230V €(excl. BTW). Met drievoudige contactdoos met beschermingscontact, dubbelgeïsoleerde kunststof haspel met zwart gelakt frame.

Niet alleen de haspel zelf is. Reuze assortiment en nergens goedkoper! Haspel met 4-voudige stekkerdoos voorzien van randaarde. Handig om een kabelhaspel mee te huren voor bij een Feestpop.


De kabel is uiterst stabiel, flexibel. Een kabelhaspel is een apparaat waarmee het verlengsnoer gemakkelijk opgerold kan worden. Op deze wijze raken snoeren of kabels niet in de war. Het uittrekbare handvat is slipvrij en de.


Met overhittingsbeveiliging en handvat met geïntegreerde kabelgeleider. Vanaf €7- gratis verzending ? Voor 15:uur besteld de volgende dag in huis! IVANA KABELHASPEL METER NEOPREEN KABEL 3Gx1.


Kabel komt nooit achter de spoel terecht. Voorzien van thermische beveiliging en 3. Kabelbox met een snoerlengte van meter. Haspel uit breukvast kunststof op roestvrij gegalvaniseerd draagbaar frame. Zeer geschikt voor gebruik met Tegelzaagmachines of ander elektrisch tegelgereedschap!


Garant IPkabelhaspel 25m H05RR-F 3G5. Bij gebruik dient de haspel geheel uitgerold te worden ivm warmte ontwikkeling in de opgerolde kabel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.