maandag 23 september 2019

Kaartplotter met ais

Wellicht zelfs een die op uw Ipad kan worden aangesloten. Kaartplotters zijn aan boord niet meer weg te denken. Het grote voordeel tegenover b.

Een kaartplotter aan boord is tegenwoordig gemeengoed geworden. Heel handig een kaartplotter, maar er zitten wel nadelen aan. Koop of Verkoop kaartplotter op Marktplaats.


Het is een compleet systeem dat gemakkelijk is aan te sluiten aan iedere (AIS geschikte) kaartplotter.

Heb je liever een externe GPS antenne. Plotter en multifunctioneel display - ideaal voor opblaasbare boten met vaste romp en sportboten. Veel functies van de navigatie op de motor om het geluid.


Ondersteuning voor AIS bijvoorbeeld is aanwezig op alle Echomap modellen. Met een ontvanger aan boord kun je die signalen opvangen, vertalen en weergeven op bijvoorbeeld een kaartplotter. Daarmee kun je alle schepen met AIS in.


De aansluiting op een kaart plotter is net zo nog eenvoudiger. Ingebouwde actieve splitter voor gebruik op zowel AIS 6als op marifoons.


AIS informatie direct zichtbaar op het scherm van compatibele kaartplotters.

Raymarine marifoon of groter aanschaffen met een AIS AIS650. Een marifoon aan boord is vaak een must. Met AIS ben je in staat om andere schepen op je kaartplotter, laptop of tablet te zien.


Waterkaart Tablet gps plotter navigatie kaarten navionic ais. Te koop, Nieuwe Android tablet met de nieuwste waterkaarten er op. De kaarten staan op de tablet. AIS ontvanger met interne multiplexer voor gebruik in systeem met onder ander.


Ede: online verkoop van navigatie-instrumenten en elektronica. Van radar, kaartplotters en transducers tot action-cams, marifoons en. Dé specialist in marifoons met ais. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig.


Supersnel en gratis thuis bezorgd! Navigatie, communicatie, GPS en AIS, internet en televisie aan boor marine audio. Zit te overwegen een kaartplotter aan te schaffen.


Elite-5m Base - kaartplotter met kleurenscherm en downloadbare Navionics bundel. Koppel de VHF-antenne af van de marifoon en sluit deze aan op de AIS. USB-kabel op uw laptop of boord-PC en met een seriële aansluiting op uw plotter.


De scheepsinformatie wordt getoond via onze Nobeltec software of op een AIS geschikte kaartplotter met een scheepssymbool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.