vrijdag 6 september 2019

Jj buizen

JJ ELMatched Quick View Op voorraad. Elke eigenaar van een buizenversterker weet het, buizen maken of breken soms de sound van een apparaat. De JJ ECC(12AT7) is buis met weinig ruis en microfonie.

Een goede keus als fase draai (PI) buis of reverb driver. Vroeger was dit één van de Tesla fabrieken.


Vooral de buizen in de eindversterker kunnen na enkele jaren intensief spelen versleten raken, waardoor. Vind ECCbuizen in de cyberstore van Thomann.

Rubriek met elektronen buizen voor gitaarversterkers en audio apparatuur te koop. JJ buis (Tesla Remake) nieuwe versie. Degene die al een buizen gitaar versterker bezitten zullen misschien wel eens in hun. Electronenbuis van het bekende merk JJ.


De buis heeft een warme klank en is zeer betrouwbaar. Groothandel jj buizen uit Chinese jj buizen Groothandelaars Repertorium. Nieuwe Niedorp is een tulpenkweker.


De huidige loods wordt verlengd waardoor 9mextra opslag- en droogruimte ontstaat. Inclusief originele ongebruikte voetschakelaar en originele doos.

Bij een kt buizen kun je denken aan het merk jj. De JJ fabriek in Slowakije (voorheen Tesla) maakt hoogwaardige buizen en condensatoren voor High end en andere toepassingen. De eerste stap is het bestellen. Heb zelf ook een versterke met dezelfde buizen bezetting.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Clean klinkt hij helder en veel warmer dan met de Sovtek buizen, in de overdrive stand een lekkere volle vette overdrive. Als je buizen gaat kopen kijk dan voor JJ of Sovtek, niet te duur en goede kwaliteit. Kortom, ik vermoed dat de buizen vroeger wel iets beter.


Erg Mooie ECCbuis van Harma. Deze kan als upgrade dienen van de standaard JJ ECCbuizen in Croft versterkers. Van de huidige produktie buizen is dit. In mijn Heart 300B zit 1x300B JJ, 1x6slsovtek, 1x5u4g sovtek per kant.


Soms kan deze buis een ietswat brutaal karakter hebben. Monster Staal en Buizen bv maakt deel uit van de Hacquebord Staal en Buizen groep, met. Voor een hoop geld heb je dan wel iets heel moois, maar volgens mij moet het met minder ook heel mooi kunnen.


Aangezien een ELbij mij bekend staat als goede audio-buis, heb ik het. JJ heeft een aardig breed programma wat buizen betreft, waaronder ook de EL84. Beide buizen hebben één gemeenschappelijk nadeel: de hoeveelheid Wattjes die de.


Een vriend speelde er ook een week mee, naast zijn eigen JJ 300B. Er zijn niet veel buizen die meer tot de verbeelding spreken dan de WE300B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.