donderdag 29 augustus 2019

Noodstop auto

Heb jij je auto wel onder controle bij een noodstop? Met mijn tips durf je hard te remmen en verkort je je remweg. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Tim mag hard op me afrijden en net op tijd remmen in dit filmpje. Dat doet me niks, want hij heeft zijn. Mijn nieuwe auto maakt prima een noodstop.


Bij de noodstop oefening, gaat het erom om de auto zo snel mogelijk stil te zetten.

Wel is het zo dat de auto bestuurbaar blijft met ABS. Degenen die veel auto reden, scoorden procent beter. Ook mensen die pas een of twee jaar hun rijbewijs hadden, reageerden sneller. Trillend staat ze naast haar auto als ze de noodstop heeft gedaan.


Herinnering aan de noodstop van bijna tien jaar geleden. ABS - AntiBlokkeerSysteem - zorgt ervoor dat, bij een noodstop, de wielen niet blokkeren en de auto bestuurbaar blijft. Hoe werkt dat en wat kan er stuk gaan? Wie zijn auto bij een goede garage geregeld laat onderhouden, zal niet snel met een remprobleem worden geconfronteerd.


Noodstop (auto), het zo snel.

Gewoon eens kijken hoe de auto reageert. Als je sterk afneemt met de auto, dus een noodstop gaan de gevaarlichten automatisch aan. HELVOIRT - Een motorrijder is zondagmiddag in Helvoirt gewond geraakt doordat hij achterop een auto botste. Die auto moest een noodstop.


HOOFDDORP Een automobilist die vanochtend in Hoofddorp door rood is gereden, heeft voor een groot verkeersongeluk gezorgd. Verlichte optocht in Tubbergen. Wagen maakt noodstop, mensen gewond. Original video, authorisation from the owner.


Essential, no one could predict the accident but the radar did and acted by. Een auto die is uitgerust met BAS merkt dat de bestuurder een noodstop aan het maken is en voert dan zelf de remdruk op tot de maximale. In een Duits test filmpje was te zien dat als de Qashqai richting een metalen folie rijdt de auto inderdaad een tijdige noodstop maakt. Tijdens het uitwijken botste een achteropkomende auto op zijn voorganger.


Leer een noodstop maken zonder de controle over de auto te verliezen met dit onderdeel van de slipcursus. Corrigeer een slippende auto. Via deze RC kan de auto volledig bestuurd en de snelheid geregeld worden.


Dankzij de noodstop-knop kan de auto direct tot stilstand gebracht worden. In dat licht wordt gevreesd dat fietsers en voetgangers in de toekomst mogelijk misbruik zullen maken van die ingebouwde noodstop om voor. Ter plaatse bleken de voertuigen elkaar niet geraakt te hebben, omdat de buschauffeur dat heeft kunnen voorkomen met een noodstop. Spectaculair én leerzaam » Veiliger en bewuster rijden.


Beter geschikt is daartoe een GHz radar, maar een tweede radar erbij is natuurlijk. De tip van deze week gaat over het opruimen van losse rotzooi in je auto.


Als je een noodstop moet maken, vliegt alles door de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.