woensdag 28 augustus 2019

Jaeger stekker

De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de andere stekkers. Zo langzamerhand is deze van oorsprong Duitse aansluiting de.


Overig: kabel aansluiting middels schroefverbinding.

De Jeager stekker 13-polig is voor het aansluiten van caravans en aanhangers op een auto. De stekker is voorzien van een Bajonetsluiting waardoor deze.


Deze van oorsprong Duitse aansluiting is tegenwoordig de nieuwe. Koop uw verloopstekkers, zoals jaeger naar multicon west voor uw aanhanger online vanuit uw luie stoel en monteer deze morgen al.

Originele Jaeger stekker polig. Uw bouw begint bij de kampeermarkt. Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: €. Voer de kabel door achtereenvolgensen 3. Wie weet hoe je de Jaegerstekker van een Fendt open maakt? Als ik op internet zoek zie ik allemaal plaatjes van een stekker met een soort.


Caravan aansluitingen - 13-polige Jaeger stekker. De caravan wordt tijdens het rijden elektrisch met de auto verbonden middels een 13-polige Jaeger stekker.


Past de stekker van het te trekken voertuig niet op de kabelset?

Op een 13-Polige DIN (Jaeger) stekkerdoos past, zonder adapter, alleen een. De Cosmic stekker 13-polig kunststof Jaeger wordt gebruikt op aanhangwagens en caravans die uitgerust zijn met een Jäger-aansluiting. De 13-polige Jaeger DIN stekkerdoos is voorzien van een bajonetsluiting. Hierdoor wordt de stekker altijd stevig in de contactdoos vastgedraaid.


Multicon en Jaeger brengen de 13-polige stekkers op de markt. Op de MulticonWest-stekkerdoos kan naast de 13-polige stekker ook een 7-polige stekker.


Poolnummer DIN-nummer aangesloten verbruiker draaddiameter. Op de WeST-stekkerdoos van Multicon kan naast de 13-polige. Stekkerdoosset 13-polig Jaeger inclusief kabel.


Verloopstekker 13-polig Jeager naar West. Een Multicon stekker past in een Multicon-West stekkerdoos. Stekker 13-polig Jaeger ORIGINEEL JAEGER nw TrailerPlus. Het kan zijn dat de fietsendrager niet verkrijgbaar is met de stekker die je nodig hebt.


Jaeger is een stekker waarin zich even grote pennetjes bevinden. Er zijn drie stekker-systemen: Jaeger, MultiCon en. Een 13-polige stekker is de aansluitstekker aan de caravan of aanhanger, om de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.