maandag 8 juli 2019

Impulsgever krukas

Ze zien er allerbij precies het zelfde uit, maar bij de ene leverancier geven ze aan dat ik een impulsgever nodig heb en bij de ander een krukassensor. De krukas sensor bepaalt wanneer de motor een hele rotatie heeft gemaakt. Op je krukas zit een tandwiel waar allemaal tandjes op zitten. Snelste levering in gehele BeNeLux.


Onze Krukaspositiesensor top verkoper: Krukassensor online tegen aantrekkelijke prijzen. Verkrijgbaar bij Bogijn Automotive Onderdelendiscount. Impulsgever Krukas van Ashuki. Aantal aansluitingenVereist aantal stuks 1. Aandrijving: Automatische versnellingsbak, versnellingen Weerstand.


Adviesprijs: € — Onze prijs: 25. Bredere selectie, verdere details en aanbevolen accessoires. Reserveonderdelen zoeken voor IMPULSGEVER, KRUKAS Artikelnr. Een breed assortiment en hoge.


Voor motor brandstof ontstekings systeem. Alle door ons aangeboden onderdelen verkeren in goed bruikbare conditie en zijn getest op werking! Producten getagd met Opel FSRS Opelwebshop bdp sensor krukassensor bdpsensor krukas bdpsensor b. De impulsgever krukas, of ook wel genoemd de krukassensor, meet het motortoerental en de positie van de krukas.


Uit deze waarden meet de ECU het moment. Ik heb hier ergens gelezen dat het krukas pick up sensortje wel eens. De krukassensor meet het motor- toerental en de positie van de kruk- as.


Was even zoeken maar volgens mij is hieronder met de rode pijl aangegeven de krukassensor (“impulsgever krukas” zoals tis het noemt). Na uitlezen bleek het de krukas-impulsgever te zijn. Deze laten vervangen en het probleem was opgelost.


Totale kosten: euro 12- Een jaar later had ik. Vind en bestel al uw Krukas voor groothandelsprijzen en laat alles bezorgen tot uw deur. Levering van Krukas binnen uur door heel Nederland en België.


Dit klopte niet en daarom wist hij zeker dat het de BDP (impulsgever krukas) betrof die kapot was. De nokkenas en BDP sensor komen immers. Aanbevolen, Prijs oplopen Prijs. Toepasbaar voor 1é generatie MINI.


Verruim het filter, zie meer kenmerken en geadviseerde bijbehoren voor. Wat me opviel was dat het krukas tandwiel lichte "haaktanden" vertoonde.


PS:In de impulsgever zit een nog origineel veertje en een van de Hobbyist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.