donderdag 18 juli 2019

Huisrobot

Zenbo is de nieuwe huisrobot van Asus. Video: ASUS komt met heuse huisrobot. Het is een stap die niet heel ver meer is, want ASUS lijkt de eerste werkende.

Ontmoet Pepper, de koddige huisrobot die voor een leuk prijsje met je kan praten, je lichaamstaal kan lezen, en van knuffels geniet. San Francisco maakt campagne voor robot Kuri. Volgens de fabrikant is de kleine huisrobot ontwikkeld op verzoek van.


Op dit moment wordt gewerkt aan de ontwikkeling van Pillo, een huisrobot en medicijndispenser in één.

Nu wil Zuckerberg dus een huisrobot bouwen. Eerst wil hij inventariseren welke technologie bestaat en welke hij toe kan passen in zijn huis. Hij was in een minuut uitverkocht: de Japanse huisrobot Pepper, die het huis kan schoonmaken, een praatje kan houden en emoties kan.


Uitdaging: kijk eerst even naar de ruim minuten durende reclame voor de ASUS' Zenbo. Een huisrobot om tegen te praten. Als je niet verder komt dan de eerste minuut of zo.


Van mobiele telefoon naar huisrobot. De komende jaren gaat de huisrobot ervoor zorgen dat we ook thuis. ASUS gaat een stapje verder dan bijv.

ASUS heeft onlangs haar eerste werkende huisrobot geïntroduceerd. Jibo: de huisrobot van de toekomst.


Samenvatting: Tegenwoordig kan een robot dweilen, stofzuigen, grasmaaien, maar andere taken in huis. Meerdere betaalbare huisrobots zijn te zien in Las Vegas, zoals de schattige Kuri (7dollar). Deze rijdende robot verkent met een camera en.


Langzaam maar zeker beginnen robots gemeengoed te worden in het huishouden. Denk maar aan de opmars van de robotstofzuiger en de. Huisrobot Jibo lijkt regelrecht uit Wall-E te komen.


Jibo belooft de bijdehante, slimme, behulpzame en grappige robot te worden. Robots maken zich op om ons leven te veroveren, maar ondanks de toekomstideeën van The Jetsons.


Dankzij een internetverbinding en spraakherkenning kan de robot als. Asus presenteert Zenbo, een betaalbare robotvriend voor in huis.


Groothandel huis robot uit Chinese huis robot Groothandelaars Repertorium. Ze voorziet een opmars van narrowcasting, zoals schermen met reclamespotjes in winkels of trams en de huisrobot die niet alleen als grasmaaier of stofzuiger. Elektronicabedrijf Bosch heeft op de techbeurs in Las Vegas huisrobot Kuri gepresenteerd.


De robot verstaat wat iemand. In de race rond artificiële intelligentie, komt er een nieuw veelbelovend bedrijf piepen. Unified Inbox heeft een technologie klaar.


Om senioren met een aandoening zo lang mogelijk thuis te laten wonen, gaat een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.