vrijdag 7 juni 2019

Stopcontact auto aanhanger

Er bestaat een eenvoudige verloopstekker om een aanhangwagen met 13-polige stekker aan te sluiten op een auto die nog voorzien is van een 7-polige. Bij een nieuwe aanhanger (of fietsdrager) zal dan de mistlamp permanent.


Multicon (Feder) of Multicon West stopcontact op de auto aan te sluiten.

SecoRüt Beschermkap voor stopcontact van aanhanger. Spannings -Inverter van Volt naar Volt. Te gebruiken bij auto,s met Volt en Volt aanhanger verlichting.


Multicon (of Multicon We-ST) stopcontact op de auto aan te sluiten.

Voorbeelden zijn: kleine aanhangwagen of meeste fietsdragers. Electrisch aansluitschema voor stekkers en contactdozen voor aanhangwagens en caravans.


Nadat ik mijn knipperlicht gebruikte, sprong de cruise-control eraf en knipperde de aanhangerverlichting en het remlicht van de auto keurig. Rean by Neutrik NYS2REAN - 3-POLIGE STEKKER 3. METALEN BEHUIZING MET KABELKLEM.


Als de auto is uitgerust met een elektrische 7-polige connector, kan die met. Waar kan je het beste je trekhaak van je auto laten nakijken?


Omdat dezelfde aanhanger op een andere auto wel perfect werkte. De aanhanger is een multifunctioneel hulpmiddel waarmee veel materiaal op de plaats van bestemming wordt.

Aanhanger toebehoren nu bij HORNBACH kopen! Koelwagen te huur werkt op 220v stekker in stopcontact en koelen maar. Ideaal voor uw evenement of buurtfeest. Wagen kan ook op locatie gebracht worden.


Pakkans bij incidenteel gebruik van een gewone aanhanger is natuurlijk klein, maar toch…. Laat de verbinding naar de mistlamp(en) op de auto via die schakelaar lopen. Normale prijs: Speciale prijs: Bestellen. Auto-power volt groot wandcontactdoos.


Weliswaar valt de schade die de aanhanger tijdens deelname aan het verkeer aan derden. Doe de stekker in het stopcontact van de auto. Voor aanhangwagen verlichting gebruik je dus het.


Wij hebben op de vereniging een aanhanger. Nu is de aanhanger in orde maar niet bij iedereen de auto, of deze is niet. Zorg dat er zo weinig mogelijk vet achterblijft, want dat trekt weer stof aan.


In extreme gevallen zit er vaak niets anders op dan de stekker of het stopcontact te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.