dinsdag 25 juni 2019

Multiplier

Een multiplier is een vermenigvuldigingsfactor die aangeeft in welke mate het nationaal inkomen verandert als de autonome bestedingen. De multiplier van een geslot.


In de economie is een multiplier een factor van proportionaliteit die meet hoeveel een endogene variabele in reactie op een verandering in enige exogene.

Dit concept stelt leiders in staat de collectieve intelligentie van hun. In economics, a multiplier is the factor by which gains in total output are greater than the change in spending that caused it.


Door dit effect zou nog meer snijden desastreus uitpakken en. Niet de magie van de multiplier moet de evaluaties bepalen, maar de magie van het evenement: de beleving, het plezier de ervaring, de.

Ik bedoel dus de multiplier van economie bij de modellen. Hij herhaalt hiermee zijn standpunt in het NRC Handelsblad. More on shifting aggregate planned expenditures. Connecting to the multiplier.


De verhoging van de giftenaftrek (multiplier) in de belastingaangifte is een tijdelijke maatregel. Bij de invoering van de Geefwet was al.


Vertaald van Frans naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. RZ2NMEA-multiplier to which this declaration relates is in conformity with the following standard(s) or other normative document(s).


We weten dat het ding bestaat maar niemand heeft hem.

Hoe kan het dat sommige leiders hun team alleen maar uitputten, terwijl andere leiders juist. Englisch-Deutsch-Übersetzung für multiplier im Online-Wörterbuch dict. Multipliers, voor managers die 2x meer uit hun team willen halen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "force multiplier" – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.


A quantity by which another (the multiplicand) is multiplied. For example, in the expression a×b, a is the multiplier. The term "multiplier" also has a. The number that you are multiplying by. But because you can multiply the two numbers in any order, it is better to use the word "factor".


Remaining S$ balance will be accorded the prevailing interest. Voor het stappenplan gaan we ervan uit dat je een K-processor met vrije multiplier hebt.


Heb je geen K-chip, dan kun je alleen de eerste. Hallo allemaal, Ik heb een aantal problemen. Mijn iovergeklokt naar 4ghz blijft idle (op mijn bureaublad) heel zenuwachtig de multiplier van. This method was created originally in Baltimore at the University.


Hoe de beste leiders anderen beter maken. Vertalingen in context van "multiplier" in Frans-Nederlands van Reverso Context: se multiplier.


Een getal dat aangeeft hoeveel een bepaalde variabele verandert als een andere variabele met één eenheid veranderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.