donderdag 27 juni 2019

Invlecht elastiekjes

Stevige, elastische invlechtbandjes. Een set van kleine rubberen elastiekjes waarmee je een vaste vlecht kunt maken. De zwarte elastiekjes hebben een diameter van mm.

Grote pot met standaard dunne elastiekjes. Houd de pot goed dicht om uitdrogen te voorkomen. Aan deze elastiekjes zitten strikjes. Deze zijn in diverse kleuren te krijgen en staan super netjes als.

Brede invlecht elastiekjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik zag deze vlecht ergens verschijnen op. Zeer sterke elastiekjes die lang meegaan! Bestel hier uw invlecht elastiekjes.


Superleuke elastiekjes voor het invlechten van de manen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Extra sterk, flexibel en herbruikbaar! Levertijd: direct uit voorraad.

Elastiekjes voor het invlechten van manen en staart van je paard of pony. De grootste ruitersportzaak voor ruiter en paard. Brede, extra sterke elastiekjes voor het invlechten.


De elastiekjes zijn verpakt per gram (ca. 4stuks) in een zakje. Haardonut (verschillende kleuren). Een “vlecht” gemaakt van enkel staartjes en elastiekjes!


Ik raad aan dit niet elke dag te dragen. Er zitten namelijk zoveel elastiekjes in verwerkt. Availability: Niet in voorraad. Deze elastiekjes worden gebruikt om het einde van vlechten af te knopen.


In de ruitersport worden deze elastiekjes ook gebruikt om de vlechten van de paarden. Met elastiekje om het vast te zetten. Invlecht elastiekjes breed Naar De Shop. De pull through vlecht zegt het al, je trekt je ene lok haar door de andere.


Bij deze vlecht heb je doorzichtige elastiekjes nodig, deze kan je gewoon bij een. Loom 4elastiekjes Zebra Oranje wit. Handig hulpmiddel voor het maken van een invlecht.


Ben je zelf niet zo handig met haar maar wil je toch een mooie invlecht maken? Kruidvat Hair Essentials Elastieken. In winkelmandZet op verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.