dinsdag 25 juni 2019

Hoe werkt zeefdrukken

Waarom is het een goedkoop proces bij grote aantallen en bij kleine aantallen niet? Hier wordt kort uitgelegd hoe de zeefdruk werkt en welke producten in aanmerking komen voor.


Zeefdruk is een oude, betrouwbare opdruktechniek.

Ben je alvast nieuwsgierig naar hoe het werkt, of wil je nog even nakijken hoe. Amen in Hellevoetsluis drukt al vele jaren voor diverse doelgroepen textiel. En ben eigenlijk door de jaren heen “vergeten” hoe het is om gewoon te.


Nee, probeer maar niet, ik kan je vertellen het werkt echt niet.

Hoe het precies werkt wordt hieronder uitgelegd. Wij bedrukken kleding op verschillende manieren. Eén voorbeeld is het vervaardigen van een zeefdruk. In dit blog leggen wij uit wat de.


Hoe werkt het en waarvoor wordt het gebruikt. De functie van films verduidelijken we even aan de hand van drie afbeeldingen. Dit is natuurlijk heel makkelijk gezeg maar hoe gaat zeefdrukken nu precies in zijn werk?


Een stalen of aluminium raam is bespannen met een gaas van. U vindt hier de uitleg op.

Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Lees hier hoe we je t-shirts bedrukken. Bij zeefdruk wordt er eerst van elke drukkleur een film gemaakt.


Aan het eind van deze opdracht ken je: – de begrippen zeefdrukraam en rakel. Dit komt omdat zeefdruk op promotietextiel niet erg duur, maar toch van goede. Om een beter overzicht te krijgen over wat zeefdruk is en hoe het werkt hebben.


Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk. De geboortekaartjes en trouwkaarten van Kaartje op Karton worden op ambachtelijke gedrukt met de druktechniek zeefdruk.


Neem contact op en vertel ons wat uw wensen zijn. Je moet gewoon even weten wat je nodig hebt. Daarna kan je beginnen met experimenteren.


Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag. Hoe hoger het getal, hoe hoger de kwaliteit van de bedrukking. Grote collectie zeefdrukken bij Kunst.


Om het proces van zeefdruk te verduidelijken heb ik een filmpje op vimeo geplaatst. De Bobbinhood zeefdruk techniek op basis van stencils geeft snel resultaat. Zowel de stencils als het zeefdrukraam kan je na gebruik volledig. Leuk om te zien dat het ook werkt met zulke dunne details als die beentjes!


InkandCo werkt met inkten die zijn allemaal GOTS-gecertificeerwatergedragen inkt. Als zeefdrukspecialist in de breedste zin van het woord is SonarSigns gespecialiseerd in totaaloplossingen voor Point of Sale toepassingen, binnen.


Dit zeefdrukraam krijgt een UV-gevoelige laag, dat we belichten door een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.