dinsdag 7 mei 2019

Skytec microfoon

Topkwaliteit al vanaf euro. Dynamische microfoon met uitstekend neodymium element voor een breed scala aan vocale toepassingen.


Superhandige set die bestaat uit twee headsets met microfoons, twee draadloze beltpacks en een ontvanger.

Koop of Verkoop skytec op Marktplaats. Deze draadloze Skytec microfoon met ontvanger is de oplossing! Skytec STWM722C dubbele draadloze headset en handheld microfoon. Voor 17:besteld morgen in huis!

Skytec Karaoke Mixer met Microfoons - Specificaties:Microfooningangen (3mm jackplug)Volumeregeling voor elke microfoonEcho- en toonregeling voor bei. Skytec Professionele microfoon met flightcase, Nieuwe professionele microfoon met beschermde koffer op voorraad bij HelmondsHandelsHuis.


Skytec microfoon set wordt compleet geleverd met microfoonstandaar microfoon, microfoonklem, kabel en een draagtas. De VHF-techniek zorgt voor een goede geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en.


Ik wil een tweetal draadloze microfoons kopen (SKYTEC STWM712) en deze op mijn versterker aansluiten (Pioneer VSX-921) Nu ben ik niet. Een 2-kanaals VHF draadloos microfoonsysteem geleverd met handmicrofoon en bodypack zender. Beide zenders werken op verschillende frequenties.


Wij hebben een ruim assortiment draadloze microfoons in iedere. Product: Skytec VHF Bodypack met hoofdband microfoon 200.

Mhz Algemeen: Deze VHF bodypack zender met hoofdband microfoon biedt uitzonderlijke. Power Dynamics PD7Draadloos Microfoon Systeem UHF. Bestel de SKYTEC SPJ-PA9nu bij MediaMarkt. De Skytec ST-0mobiele accu luidspreker is in te zetten voor diverse toepassingen.


Congratulations to the purchase of this Skytec product. Plaats een 9V batterij in de microfoon (controleer de polariteit). Vergelijk 4verschillende Microfoons op KIESKEURIG.


Op zoek naar een nieuwe Microfoon? Als ik dan mijn oude mic (skytec krot) aansluit gaat alles wel normaal. Aan de kabel is niks gesoldeert, dus ik weet niet hoe dat allemaal zit met.


GRATIS verzending vanaf €en snelle levering! Een VHF Draadloos Systeem met handmicrofoon. Een stylistische, dynamische microfoon in geheel zwarte uitvoering met een metalen beschermkap en geïntegreerd wind-ruisfilter.


Tafelstatief voor microfoons. SkyTec Tafelstatief voor microfoons 15cm. Een UHF Draadloos Diversity Systeem met handmicrofoon. De Diversity-en UHF-techniek zorgen voor een goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.