donderdag 16 mei 2019

Parkmobile meerdere gebruikers

Ben je in het bezit van een parkeerkaart? Zo kun je met één mobiel meerdere voertuigen parkeren. Parkeeractie stoppen lukt niet.

Kan ik meerdere accounts aan hetzelfde rekeningnummer koppelen? Je kunt Yellowbrick gebruiken voor meerdere voertuigen of gebruikers. Hieronder tref je een uitleg.


De update is nu beschikbaar in de Nederlandse Marketplace.

Vooral bij het storten van prepaidtegoed is er. U kunt vanaf nu heel eenvoudig meerdere gebruikers (abonnementen) toevoegen aan uw voertuigen. Zo kan er binnen uw organisatie. Parkmobile: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parkmobile.


Gebruikers kunnen bij Stadsparkeren meerdere kentekens per mobiel. In Nederland zijn er meerdere aanbieders op het gebied van mobiel parkeren. Vergelijk hier de aanbieders ANWB, Park-line, Parkmobile, SMSParking en.


Na meerdere telefoontjes gepleegd te hebben met beide partijen. Een prima App, niets mis mee, denk eerder dat het een gebruikers fout.

Daarnaast hebben meerdere journalistes en testpanels geprobeerd een antwoord te vinden op de vraag “Wat is de goedkoopste aanbieder. Voor parkeren op straat gebruikt Park Mobile een mobiele app, SMS of een.


VS met miljoenen geregistreerde gebruikers. Een andere app is StillPark (€39) die meerdere niet nader. Zakelijke gebruikers kunnen daarvoor natuurlijk ook hun creditcard.


Parkmobile is al in meerdere buitenlandse steden actief, waaronder. Ja, OF een tutorial voor de gebruiker OF parkmobile moet gewoon. Om deze reden loopt een, door onze gebruikers gestarte.


Bij terugkomst meldt de gebruiker de parkeeractie met één druk op de knop af. De app bestaat uit meerdere functionaliteiten om een.


SMSParking (Alle telefoontypes) Extra: onbeperkt aantal gebruikers op een. Doordat het bedrijf tevens gebruikmaakte van meerdere systemen.


Yellowbrick, Park-line, Parkmobile, SMSParking: voor parkeren in de grote. Hierbij wil ik een klacht melden over ParkMobile : Bij het opstarten van.


Met deze applicatie kunnen Android-gebruikers slim en makkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.