dinsdag 7 mei 2019

Multimeter klemmen

Meetsnoeren geschikt voor de meeste multimeters Meer info. Multimeter Testen Klemmen (10-Pack Small). Fluke Genuine Accessories helps you get the most out of your meter.

Test leads, test probes, alligator clips, insulation piercing probes and more help you get the. Sonel WAKROBU32K€ 30 Sonel Accessoire Kelvins clamp K06.


Bestel nu online je multimeter of stroomtang bij de specialist multimeters. Voor 22:bestel morgen je bestelling in huis.

Vanaf €5- gratis verzonden! Krokodillenbek klemmen voor multimeters. Met een multimeter kan je elektrische grootheden zoals spanning, stroom en weerstand meten.


Het is in principe een combinatie van meerdere meetapparaten. Koper op zoek naar groothandel multimeter kabels in home improvement zocht ook naar: utp catDraad klem connector dc inductieve ampèremeter dc. Bestel een digitale multimeter online bij Allekabels tegen interessante prijzen. Eenvoudig de gele klem om een kabel klemmen om de doorlopende stroom te meten.


Krokkodillen klemmen, 2mm, accessoire voor multimeter. Op een meetsnoer kan een handige klem worden gezet, waarmee het snoer kan worden gekoppeld aan de meetapparatuur, bijvoorbeeld op een multimeter.

OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Snoeren voor multimeters. Voor het doormeten van een accu, heb je een multimeter nodig met een. Sluit de zwarte klem aan op de minpool van de accu, en de rode op de pluspool.


Check eerst of de voedingsspanning aanwezig is. Stel de multimeter in op het meten van gelijkspanning. De openingsbreedte van de klem van deze Stroomklemmen is 39mm.


De Stroomklemmen worden aangesloten via een stekker op een multimeter of. Digitale multimeter en ampèremeter - Limit 23. Accuspanning met multimeter meten.


De + (plus) aansluiting van de meter komt aan de + (plus) klem van de accu. Testpinnen op de klemmen van de speaker waar je normaal de kabel in. De multimeter is vereenvoudigd weergegeven.


Elektronische meetsnoeren, probes en klemmen. Deze multimeter werd ontworpen met het oog op een veilig gebruik. Niettemin moet men de grootste voorzichtigheid in acht nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.