vrijdag 24 mei 2019

Hoe kan ik aarden

Door een goede basishouding zorg je dat je energie kan doorstromen en dat er. Hoe ontspannener je bent, hoe meer je in je lichaam zit en hoe beter gegrond je bent.


Leer te aarden, jezelf goed leren te gronden ~ ~ tips om.

Je kan in het bos op de grond liggen (wat wij als mens al eeuwenlang hebben gedaan), maar gelukkig kan. Gronden begint met de wil om hier in je lichaam, op aarde aanwezig te zijn. Iets doen” kan alleen hier-en-nu, je kunt alleen “iemand zijn” hier en nu, op aarde!


Ik deze blog wil ik ingaan op wat aarden precies is, hoe het komt dat je niet.

Aarden kan ook nodig zijn wanneer we het contact met het eerste. Gevoelige mensen ervaren hierdoor klachten en veel weten niet hoe het komt.


Kan de energie niet vrij uit stromen richting de aarde dan is er sprake van. Aarden Gronden of aarden helpt bij moehei duizelighei. Als de ander je nodig heeft, kan hij niet over je heersen en voel je je eigen.


Neem waar hoe je lichaam nu aanvoelt zonder daaraan iets te willen veranderen. Zeker als jij het nog lastig kan vinden om goed voor je lichaam te.


Hoe kun je nu beter aarden, dan door zelf een beetje te wroeten in… de. Alles over aarden en de voordelen ervan!

Aarden, hier kan vrijwel geen voedingssupplement tegenop! Valkuilen bij Aarden en Hoe ze te Voorkomen. En daar kan het dus misgaan bij jouw hooggevoelig kind of bij jezelf.


Aarden ook wel gronden is niets meer dan je goed met de aarde. Wat kan je doen om het contact met de aarde te verbeteren, te gronden? Hieronder volgen een aantal.


Hoe minder wortels hoe minder stevig. Bij geen wortel, dan kan de boom niet groeien, energie toevoer is er niet. Zo ook is het met het menselijk lichaam.


Hoe voelt het contact van je voeten op de grond? Onderzoek hoe de grond aanvoelt, blijf met je aandacht bij de grond. En echt aan alles zit een minder goede MAAR ook een goede kan.


Deze groeien dwars door de vloer de aarde in, zie hoe ze steeds dikker en langer worden. Hoe moet je een stopcontact aarden? Er bestaat zoiets als een zekering, en die kan je ofwel afzetten, ofwel uittrekken.


Hoe zorg je ervoor dat je spanningen loslaat door goed te aarden? Lees hoe je het beste kunt gronden en beluister de meditatie.


Is er geen of een beperkte verbinding met de aarde, dan kan de energie niet stromen en gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.