vrijdag 24 mei 2019

Hittebestendige kabel spots

Wij verkopen hittebestendige siliconensnoer, welke in het verleden voornamelijk gebruikt werd bij halogeenspots. Bij LED-lampen, wanneer de kabel niet tegen.


Goedkoopste hittebestendige siliconenkabel voor spotjes van Nederland!

Voor 17:bestel morgen bezorgd! Hittebestendige snoer is zeer geschikt voor het aansluiten van inbouwspots. Inbouwspots kunnen een maximale temperatuur bereiken van graden celsius. In de woonkamer wil ik in totaal spotjes aanleggen die met 1.

Welke kabel moet ik gebruiken, moet dit hittebestendige zijn of kan het. Het hittebestendig snoer met een draadsectie van 5mm² kan temperaturen tot 180°C aan, ideaal voor de installatie van inbouwspots. LET OP: Selecteer hierboven bij "aantal" het gewenste aantal meters! Wij adviseren dit installatiedraad voor het aansluiten van LED inbouwspots indien u. De online winkel voor al uw elektra installatiemateriaal.


LED spots, halogeenspots, serreverlichting, buitenverlichtingen nog veel meer. Een hittebestendig snoer dient te worden gebruikt bij het aansluiten van inbouwspots.


Bohm hittebestendige kabel 3x75mm sihf prijs per meter. Böhm sihf mantelleiding ron nom.

Verwacht je veel warmte, bijvoorbeeld van halogeenverlichting, of veel temperatuurschommelingen? Dan kan je kiezen voor een hittebestendige siliconenkabel.


Elektro Oke heeft een ruime keuze in hittebestendige kabels en altijd op voorraa Bestel nu. Een overzicht van het gebruik van alle soorten kabels op alle toepassingen. Dien je alleen hittebestendige kabel te gebruiken tussen de spot en de trafo of ook tussen de trafo en het stopcontact indien deze zich ook. Voor het aansluiten van geaarde halogeen inbouwspots.


Is een aangeknaagde stofzuigerkabel gevaarlijk? Bekijk ons ruime assortiment Newlec, Osram led spots en bestel snel en eenvoudig online! De SpotClip afstandhouders voor inbouwspots: een unieke en innovatieve.


Siliconensnoer 2x1mmhittebestendig per meter. De slimme kabeldoorvoer met een kabelclip aan de bovenzijde houdt de kabel op. Het materiaal is vlamvertragend conform UL94-Ven hittebestendig (PA66HS). Om de stroom vanuit de voedingsbron naar bijvoorbeeld verlichtingselementen of apparatuur te vervoeren is een betrouwbaar en snel netwerk van kabels.


Geschikt voor het aansluiten van halogeen inbouwspots. Huishoudkabel hitte bestendig. Aansluiting van 12v spots waarbij een hoge warmte ontwikkeling wordt veroorzaakt.


De klant wilde graag Volt spots geplaatst hebben in badkamer. We hebben hittebestendige kabels aangelegd in badkamer voor spots en gaten geboord in. VMVL kabel, VD draa coax kabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.