woensdag 8 mei 2019

Gietijzeren stortbak wc

Vind gietijzeren stortbak op Marktplaats. Ouderwetse stortbak van wc voor de liefhebber. WISA 3laaghangend reservoir wit wc stortbak.

Gietijzeren stortbak, hooghangend reservoir voor een klassiek toilet. Het betreft hier een replica model uitgevoerd in licht aluminium dat gietijzer imiteert. We hebben ook een collectie oud sanitair.


Bijvoorbeld een klein wasbakje.

Maar ook zeer unieke antieke gebloemde wc potten, maar ook een. Zoals de titel aan aangeeft, met het stralen van het reservoir een gat ingekomen. Geprobeerd om het met fijn lassen weer dicht te krijgen, lukt. Frans ijzeren bad ( stortbakken zijn verkocht), te koop bij briekantiek.


Vind de beste selectie gietijzeren stortbak fabrikanten en ontdek goedkope producten. Een stortbak of jachtbak is de spoelinrichting van een toiletsysteem waarin water wordt vastgehouden voor het reinigen van de closetpot.


Retro hooghangend toiletcombinatie High level toilet. Het kraantje en de vlotter zijn.

Voor de stortbak hebben we een gietijzeren exemplaar opgeknapt. Aantal: arrow-top arrow-bottom. Is hier geen beweging in te krijgen dan.


In de wc-ruimte van de bovenwoning staat een fraaie kleurrijke toiletpot, die ongeveer. Gedetailleerde omschrijving: Verhelpen van lekkage aan valpijp van wc met stortbak. Als ik doortrek kom er druppelsgewijs water uit de valpijp.


Sluit de stopkraan van de stortbak en trek de wc door. Een metalen valpijp op een gietijzeren stortbak zit vaak vastgeroest. Gezien het stankslot onder de pot was deze wc aangesloten op een stortbak. Bij deze is de stortbak rechtstreeks op de closetpot geplaatst.


Ik houd erg van gietijzeren stortbakken. Het voordeel is dat er meer ruimte op de vloer van de wc-ruimte. Bekijk de foto van cinmeermin met als titel gietijzeren stortbak, restauratie projectje en andere inspirerende plaatjes op. Ik heb nog een oude gietijzeren stortbak in de wc en die wil ik graag zou houden.


Alleen, hij roest door op enkele plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.