maandag 6 mei 2019

Gevoelige microfoon

Sinds enige tijd ben ik steeds opzoek naar een goede microfoon die gevoelig is, en klein van formaat. Gewoon voor het opnemen van sprekers. Opnameapparatuur vervanging Sony MZ-N1.

Mensen op skype horen mijn computer geluid. Meer resultaten van gathering. Online kopen Wholesale hoge gevoelige microfoon uit China hoge.


Groothandel gevoelige microfoon uit Chinese gevoelige microfoon Groothandelaars Repertorium.

Je kan Online Groothandel super gevoelige microfoon,hoge. Dynamische microfoons zijn daarnaast een stuk minder “gevoelig” dan bijvoorbeeld condensator microfoons. Dit heeft als nadeel dat ze minder geschikt zijn.


EN:rondom gevoelige microfoon. Verscheidene USB-microfoons zijn zelfs van het zeer gevoelige.


Bij opnames worden soms rondom gevoelige microfoons gebruikt, dat wil zeggen microfoons die elk gelui van welke richtig het ook komt, even hard opnemen. Anders gezegd: een rondomgevoelige microfoon reageert alleen op. Een richtingsgevoelige microfoon is van nature uit gevoelig voor contactgeluiden.


Deze woorden beginnen met `rondom`.

Dit type geeft het geluid uit alle richtingen even sterk door, waardoor het heel geschikt is voor weergave van de. Vertalingen in context van "gevoelige microfoon" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het is een hele gevoelige microfoon. De ideale bluetooth hoofdtelefoon voor mobiele telefoons, computers en andere. Overige microfoons Aston Halo Shadow reflectiefilter, Aston Halo Shadow.


Samson UBUSB grensvlak microfoon, rondom gevoelig Lees verder », 800. Op voorraad √ Snelle levering. Zwarte telefoon pickup coil met gevoelige microfoon een gevoelige microfoon gemonteerd op een zuignap, met een 3. Zeer gevoelige microfoon voor bureautoepassingen met aansluiting van mm.


Deze gevoelige microfoon is ideaal voor mensen die vaak online zijn. Met handige mute-functie en geïntegreerde kabelbinder, de perfecte keuze voor urenlang. Dat geeft een hard klapperend windgeluid op de microfoon. Vooral elektretmicrofoons zijn daar erg gevoelig voor.


Door gebruik te maken van een plopkapje. Microfoonmodule met ingebouwde gevoelige voorversterker. Zo kan muziek of gesprekken in een.


De rondom gevoelige microfoon wordt geleverd met een 10m verlengkabel die rechtstreeks op de microfoon-ingang (48V) van een mixer of recorder kan. Een microfoon die gevoelig is voor de richting van waar uit het geluid komt wordt een richtingsgevoelige microfoon genoemd. De polaire figuur wordt nu een.


Arduino gevoelige microfoon module. Een dynamische microfoon wordt zeer veel gebruikt. De meeste consumenten microfoons zijn van dit type. Ze hebben de eigenschap minder gevoelig te zijn en.


De spy gadgets microfoon is een geluidsversterker. In het kastje zit een gevoelige microfoon welke je richt op de plek waar het geluid vandaan komt.


Je bent op zoek naar een nieuwe microfoon om een stem, instrument of geluid uit te versterken. De Shure PGAis een zeer gevoelige microfoon die speciaal is ontworpen voor natuurgetrouwe en gedetailleerde opname van zang en instrumenten met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.