maandag 6 mei 2019

Germanium voedingssupplement

Een voedingssupplement met germanium wordt niet aanbevolen vanwege het risico van nier schade. Het sporenelement germanium is ontdekt door een chemicus die genas van.


Germaniumoxide is giftig en de enige.

Aanbevolen Gebruik: Als een voedingssupplement. Vind germanium op Marktplaats. Toepassingen van germanium (organic GE-132). Labels: Voedingssupplementen.

KELP IS EEN GOED VOEDINGSSUPPLEMENT. Mineralen, calcium, chroom, germanium, ijzer, jodium, lithium, magnesium, mangaan. Wanneer je ijzer en co-enzym Qals voedingssupplement gebruikt.


Ecological Formulas Oxy-Ge (germanium 1mg) caps. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en. Superfood Plus is een natuurlijk voedingssupplement dat uitsluitend bestaat uit.


Leverancier van Unieke Voedingssupplementen. Het is, volgens de wet, een geconcentreerde bron van. Reishi Spore Broken capsules is een voedingssupplement, dat wordt.

Bevatten meer dan 1verschillende stoffen, w. Organisch germanium werd gebruikt als een voedingssupplement en zijn therapeutisch. Van daaruit verspreidde het zich naar andere.


Een multi-voedingssupplement kan symptomen verlichten bij personen met ADHD. Voorts bevatte de supplementen nog germanium sesquioxide, borium. Gebruik germanium alleen onder toezicht van een arts of. De buitenkant bevat germanium en maakt geen direct contact met de huid.


NASA het meest belangrijke voedingssupplement op aarde. In de alternatieve geneeskunde wordt het element germanium al enige tijd. Doordat zulke middelen als voedingssupplement worden. Lees hier verder in het achtergrondartikel: Zijn voedingssupplementen noodzakelijk?


Het bevat pfaffosides en de natuurlijke organische vorm van germanium. EU en Amerikaanse FDA geregistreerd voedingssupplement. Reishi is rijk aan onverzadigde vetzuren, natuurlijke alkaloïden, polysachariden en mineralen zoals germanium en calcium.


Adaptogeen voedingssupplement. Door onze adviseurs wordt er nu een set van voedingssupplementen. Vitamine A, B, en C, mineralen zoals: germanium, calcium, jodium, koper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.