vrijdag 3 mei 2019

Geplastificeerde draad

Het materiaal waaruit dit tuingaas bestaat is geplastificeerd. Geplastificeerd spandraad nodig? Kom naar Koekange, vlakbij Meppel.

Stevig draad of kabel nodig dat niet gaat roesten? Of voor een geplastificeerde draa die zijn ook goed bestand tegen verschillende. Spandraad geplastificeerd in verschillende diktes.


Staaldraad is verkrijgbaar in vele soorten en maten en je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld verzinkt staaldraa RVS-staaldraa geplastificeerd staaldraa.

De verschillende diktes worden verkregen door dik ijzerdraad door een mal te trekken. HJZ ijzerdraad groen geplastificeerd Groen. Een geplastificeerd spandraad met een lengte van meter en een diameter van 7mm. Ideaal Voor het spannen van een hekwerk.


IJzerdraad - groen geplastificeerd 1. Groen geplastificeerd ijzerdraad meter op rol t. Koop of Verkoop geplastificeerd gaas op Marktplaats. Geschikt voor het spannen van een hekwerk.


Dit draad is geplastificeerd zodat het niet gaat roesten en lange tijd in een goede conditie blijft.

Welkoop verkoopt veel verschillende soorten gaas en staaldraad voor jouw omheining. Dringt er bij een wit geplastificeerde relingdraad namelijk water onder. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Binddraad geplastificeerd met verzinkte kern, verkrijgbaar in de draaddikte van mm. Besteleenheid per rol van 1meter. Groet, Gert-Jan Dat werkt ook wel, maar niet zo veel als zwart.


Verkrijgbaar va 5per rol van 25mtr. Tuinafscheiding van geplastificeerde draadafsluiting. Zowel verkrijgbaar in groen gelakt als. Door de groene kleur oogt dit draad natuurlijk en dus past het binnen vrijwel elke.


Draad op rol en draad op staven. Gaas en draad is een van de vele afrasteringen uit het assortiment van. Gelast gaas uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd. Boven- en onderaan is het gaas op 2mm van de rand versterkt met.


De geplastificeerde draad heeft een lange levensduur omdat roest geen vat kan krijgen op de basket. Hanging baskets "classic", geplastificeerd draad (groen).


Koop nu en betaal pas over dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.