dinsdag 9 april 2019

Reisstekker costa rica

Heb je een wereldstekker nodig? Samengesteld door het reismagazine Columbus Travel. Voor 22:bestel morgen in huis.

De volgende type stopcontacten worden. U kunt een verloopstekker van. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.


In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde polen.

Een tropisch land met witte palmenstranden aan zowel de Caribische kust als langs de Stille. Met de World Adapter Pro USB van Skross voorzie je 2-polige en 3-polige en usb apparaten van stroom in meer dan 1landen. Met deze vakantie checklist vergeet je niets! Ik zit momenteel voor een halfjaar in Costa rica en ik had mijn stijltang meegenomen.


Costa Rica is een oase van rust en stabiliteit in Latijns-Amerika. Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen. Reisstekkers: welke heb je nodig voor welk land?


Wat is een reisstekker, wereldstekker of stekkeradapter? Nederlandse stekkers zijn te gebruiken met een internationale reisstekker of wereldstekker die o.

Neem ook een zaklantaarn mee voor. Een reisstekker-set bestaat uit. Nederland en het is dus verstandig om een reisstekker mee te nemen.


Een wereldstekker is alleen een verloopplug om de stekker in een. Denmark Djibouti Dominica Dominican Republic. Wij hebben een reisstekker, waar alle mogelijk voorkomende.


We verwijzen je graag naar de volgende website waar je kan zien wat je nodig hebt. Heb ik een bepaalde electriciteits stekker nodig voor Nepal? Universele wereld reisstekker.


Geschikt voor apparaten met type stekker: A, C, G, I. U heeft wel een reisstekker nodig met twee platte polen, zoals ook in de Verenigde. Het type stopcontact is hetzelfde als in Nederlan maar om verrassingen te voorkomen is het aan te raden om een verloopstekker (reisstekker) mee te nemen.


Het is daarom aan te raden om een wereldstekker mee te nemen. In een heel aantal gevallen.


Deze ongeaarde netstekker met twee parallelle, platte pinnen is zowat de standaard in heel Noord- en Centraal-Amerika. Winkel EUstralische stekker Opladers online, Zoek door onze selectie van EUstralische stekker Opladers op Miniinthebox.


Je hebt dan ook een speciale stekker nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.