maandag 8 april 2019

Garagekrik 3 ton met voetpedaal

HefvermogenTon met voetpedaal voor het snel ophoogte brengen van de krik. Gratis verzending vanaf €7-! Doormiddel van het voetpedaal snel op hoogte te brengen.

Een onmisbaar stuk gereedschap in de moderne garage of werkplaats. Met een hefvermogen van maximaal 3. Voetpedaal voor het snel op hoogte brengen van.


Middels het voetpedaal breng je de garagekrik snel op de juiste hoogte waarna je het voertuig omhoog kunt krikken.

Hartog Machines en Gereedschappen. Artikelgroep, Werkplaatsuitrusting. Snel in hoogte verstelbaar door middel van voetpedaal.


Ton snel lift systeem voetpedaal minimale hoogte: 135mm maximale hoogte: 495mm. Minimale hoogte: 1mm, maximalehoogte: 4mm. Garagekrik, ton, met voetpedaal, min. Quicklift pedaal, Bezit de eigenschap.


Klein min-punt, de onlogische positie van het snel lift pedaal. Extra voetpedaal voor het snel heffen van het hefzadel tot aan de belasting.

U kunt de garagekrik heffen d. Kenmerken: Met quicklift voetpedaal. Een hydraulische krik werk om door een voetpedaal of een hefboom van een. Online maar ook in onze winkel in Koekange verkrijgbaar. Blokkeringsmogelijkheid kan de handgreep te vergrendelen in drie standen.


Topkwaliteit garagekrik ton met voetpedaal, overdrukventiel. Door een pedaal of lange hefboom kan deze onder druk gezet worden en in werking treden. De lange garagekrik met 6mm heeft twee zwenkwielen voor eenvoudig manoevreren. Stalen garagekrik met dubbele wielen, Ton.


Aluminium garagekrik met rubber verhoging 95mm, Ton. De krik kan ingesteld worden van 1tot 3mm hoog. Hydraulisch uitdeukset Ton. Nu bestellen (voor 1uur) is vrijdag geleverd.


Voorzien van een extra voetpedaal en ergonomisch vormgegeven pomphendel. Deze autokrik heeft een maximaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.