vrijdag 29 maart 2019

Universele iso stekker

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Indien de radio én de auto géén ISO aansluiting hebben, danzijn ertwee kabels nodig.

KLIK OPHET PLAATJE ENVERGELIJK MET DE STEKKER(S) VAN DE RADIO EN- OF AUTO! Op zoek naar goedkope iso stekkers voor uw auto? Radio stekkers iso bij Conrad. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.

Als het een stekker is kan je een iso verloop kabel kopen, zijn er. Als het losse draden zijn kan je er een universele iso kabel voor gebruiken. De universele iso kabel kun je hier kopen. Lengte: centimeter Connector: 41x15mm, 21-polig female Onder.


Beschikt uw auto niet over ISO-connectoren? LET OP: Wij hebben helaas geen lijst met alle modellen waarop deze kabel past. Hierdoor kun je elke radio universele autoradio aansluiten die je maar wilt. Gebruik dan een ISO-verloopkabel.


Deze ISO kabel is geschikt om een Alpine autoradio te verbinden met een universele ISO aansluiting in uw auto.

Adapter om een universele ISO-radio. ISO stekker (nadat ik deze weer goed verbonden heb)? In deze video is te zien op welke manier de ISO kabelset voor Ford dient te worden aangesloten.


ISO autoradio aansluitkabelIn deze rubriek staan ISO autoradio. Universele ISO-koppelingadapter AIV Strom. Deze JVC heeft als ingang een iso stekker.


Sluit uw radio met ISO aansluiting op elke auto met deze universele ISO kabel. KLIK OP HET PLAATJE EN VERGELIJK MET DE STEKKER(S) VAN DE RADIO EN - OF AUTO ! Antenne reparatiestekker din female. Met NON-Fitted geschakelde power- en.


ISO-stekker ook echt een standaard is en universeel. ISO Stekker - Vind producten, lees eerlijke reviews, advies en. In de cuore ontbreekt een iso stekker.


Set: zowel luidspreker- (st.) als elektrastekker (mannelijk). Zijde 2: voorgestripte losse draden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.