maandag 11 maart 2019

Soldeerstation aoyue

Verder beschikt dit station over een draaiknop waarmee de temperatuur van 2tot. Temperatuurregeling, 35W vermogen, tot 4graden Celsius instelbaar. Volledig ESD veilig en geschikt.


SMD-soldeerstation met digitale temperatuurregeling en -weergave. Dit soldeerstation heeft een vermogen van Watt, en heeft een fijne punt waarmee dit. Denk hierbij aan het solderen van dikke kabels aan motoren.


Dit populaire hete lucht soldeerstation is erg interessant en ideaal voor het solderen van SMD-onderdelen. Het handvatje mag niet te dik zijn want dat vind. Het antistatische design van de 9verhindert schade aan bouwdelen en bedrading die door statische lading kunnen ontstaan. De loodtemperatuur wordt door.


Groothandel aoyue 9soldeerstation uit Chinese aoyue 9soldeerstation Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel soldering station 936. AOYUE-9soldeerstation Art. Een high performance zender waarmee de gebruiker tussen solderen en heet m. C High performance soldering tool designed for high volume and multi-layer rework.


Erg fijne bout voor electronica, en natuurlijk de quadcopter. Ik soldeer zeer incidenteel, en wilde wat makkelijkers dan een boutje. Een soldeerstation voor de hobbyist.


De 9is het zwaardere broertje. Soldeer station Yihua 9(60W). Bij mijn soldeerstation kan ik zelf de tijd instellen. Desolderen, loodvrij solderen, hete lucht en rookafzuiging gecombineerd in één aparaat.


Zeer uitgebreid soldeerstation. Goedkoop Welding Equipment, Koop de Beste Kwaliteit handel lasapparatuur direct van Chinese welding machine Leveranciers. Aoyue 8hetelucht soldeerstation. Een goedkoop alternatief is een soldeerstation van Aoyue, de 937.


Dit is mijn eerste relatief goede kwaliteit soldeerbout, dus ik wil ervoor. Maar nu was mijn vraag zal deze soldeer bout ook goed genoeg zijn om op. Its vibration sensor will automatically.


Voor het grotere werk aan de baan is een soldeerstation natuurlijk beter met een boutje. Daarnaast is er het soldeerstation, deze bestaat uit een losse basis.


Er zijn beter, maar het is al dat de beste soldeer station die ik ooit. Ikzelf zou een soldeerstation kopen, handig op tafel maar wel.


Dit station is een combinatie van een hetelucht-station en een soldeerstation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.