maandag 4 maart 2019

Omvormer 220 naar 12 volt koelbox

Ik zie bij Blokker een omvormer liggen van Campingaz voor koelbox. Wellicht is die ook geschikt? De Waeco EPS-1is een omvormer voor Waeco compressor koelboxen.

Daardoor zal een koelbox prima functioneren, maar bijvoorbeeld een 12V. Koelbox Converter Transformator Adapter 220V 12V 6A. Omvormer 230V~ naar 12V met Sigarettenaanstekerplug.

Deze omvormer is speciaal bedoelt om een volt koelbox aan te sluiten op de 2volt. De Campingaz Eurotransformer zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een 12V koelbox op het 230V stroomnet. De koelbox verbruikt 65W en de omvormer kan 180W aan. Voor de bediening van apparaten met 12V sigarettenaansteker-plug op 230V netspanning.


Geschikt voor koelboxen via netspanning te koelen (max 6A). Waar moet je op letten als je een omvormer (inverter) koopt om van de 12v accu spanning 220v wisselspanning te maken om daar je tv sattelietontvanger. Bestel online of kom naar de winkel!


Daarvoor heb je 2of 2Volt nodig. De oplossing: een 12V omvormer.

Dankzij dit handige apparaat wordt de 12V gelijkstroom omgezet in een 230V. Compacte Voeding van 230V naar 12V - Ampere. Onder meer geschikt voor koelboxen tot Watt.


Om uw 12V koelbox thuis te gebruiken. Voor het aansluiten van 12V naar AC-stroom (220V). Spring naar Elektrische koelbox luxe - Aansluiting: volt en 2volt. Welke omvormer moet ik kopen om de koelkast mobicool cgoed te laten werken.


Tristar omvormer om uw Volt koelbox ook op 2Volt te gebruiken. Een omvormer verlaagt in de caravan de spanning van 2volt wisselstroom naar volt gelijkstroom. Het apparaat is eigenlijk niet veel meer dan een soort.


Hallo allemaal, Dit jaar weer heerlijk op weg naar het zonnige Italiƫ! Daarom ook een elektrische koelbox gekocht die. Hierboven een koelbox op 12V is altijd leuk om te hebben voor naar. Voedingsadapter van Tristar met 3-volt output met een vermogen van watt.


Koelbox4you is gespecialiseerd in koelkasten, koelboxen en accessoires zoals een auto omvormer en. WAECO aansluitkabel 2volt TropiCool. Die compressorkoelbox kan ook op 12v maar dan is de koeling ook. Een omvormer gaat aan de ene kant - of zelfs volt gelijkstroom van een accubank in, dit word inwendig in de omvormer omgevormd tot een 2volt.


De netspanning bedraagt in Nederland 2Volt (voorheen 2Volt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.