vrijdag 29 maart 2019

Humax ir fox c

Technische specificaties en handleiding voor het installeren van de digitale ontvanger Humax IR-Fox C. Hartelijk dank voor uw aankoop van een HUMAX-product. Destijds gratis bij een ziggo abonemment gekregen.

Wacht totdat alle zenders zijn gevonden, selecteer opslaan en druk op OK. Selecteer voltooien en druk op OK. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.


Er kunnen dus nog (kleine) wijzigingen.

Humax IR-FOX C (p.1) - Ziggo digitale radio en televisie » Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. Ideaal toestel voor de ontvangst van het digitale kabelpakket aangeboden door de kabelmaatschappijen. HUMAX RM-Gafstandsbediening geschikt voor de HUMAX FOX-Z en HUMAX IR FOX-C digitale ontvangers. En zo ja waar stel ik dat dan in?


En waar vind ik de opgenomen. Online of in één van onze winkels. Deze set-top box is geschikt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! HQ ( IR-EGGS) Verlengstuk afstandsbediening.

Producten van HUMAX bieden de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. De Humax ontvanger wordt geleverd met afstandsbediening en scartkabel. De op de foto afgebeelde Ziggo Smartcard is.


Of heb je hier een specifiek type voor nodig? Ga naar Fabrieksinstellingen herstellen en druk op OK. Nu heb ik een Humax IR fox C. Als ik een 2de zou aanschaffen die ik alleen gebruik om op de dvd recorder aan te sluiten. Originele afstandsbediening Humax IR-Fox.


Het gaat hier om een Humax IR fox - C cabel ontvanger waarvan de bijbehorende afstands bediening defect is. Nu blijkt dat de decoder niet mee wil werken. Gebruikers van een bepaald type Humax-kabeldecoder hebben.


Opvallend is zijn kleine afmeting, het lage stroomverbruik en. Geschikt voor de kabeltuner van: - ZIGGO - CASEMA - UPC - CAIWAY. Afstandsbediening voor de Humax kabel tuner.


Gebruiksaanwijzing digitale ontvanger Humax IR-FOX C. De RM-Gafstandsbediening is de originele afstandsbediening voor de Humax IR FOX-C en IR FOX-Z digitale ontvangers. Uit enorme frustratie heb ik zelf maar de opvolger de Humax Fox-Z.


Conditie: gebruikt Meegeleverd: -afstandsbediening Garantie: maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.