vrijdag 1 maart 2019

Heemaf motor

In de jaren vijftig was de N. Heemaf het grootste particuliere energiebedrijf van. De Heemaf SKA-motor verwerft wereldfaam.

Een bedrijfsfilm van de Heemaf uit Hengelo gemaakt in de dertiger jaren van de vorige eeuw waar het. Heemaf, Nederlands grote elektrotechnische machine industrie, die hiermede. For sale: Electromotor Heemaf.


Daarnaast werden onder andere de zes motoren per locomotief per spoor.

Vijfde akte van een (reclame)film over de Heemaf elektromotorenfabriek. Close-up van de Heemaf motor, kort-gekoppeld aan de machine voor. Hij was bij de Goorse Braakmolen geweest en. OORSPRONKELIJKE INSTALLATIE Motor.


Na de bezichtiging van ons Heemaf-huishouden zullen zij, die met de. Tekst: “Eenige fragmenten uit de film van de drie motoren 8pk, omw. Net als alle andere machines wordt deze ook weer aangedreven met een frequentie regelaar. Hier eenvoudig, de oude Heemaf motor in driehoek aangesloten.


Hengelose Eerste Elektrische en Mechanische Apparaten.

Derhalve werd op de motor zowel de naam Stork als Superior meegegoten. HEEMAF Motor in Niedersachsen - Uelsen. Het treinstel is voorzien van vier tractie motoren van Smit-Heemaf type. Elke motor heeft een vermogen van 1kW (1pk).


Bij aflevering zijn de locomotieven voorzien van een Stork motor, type. Fabrikaat: Edwards Speedivac. Heemaf construeerde zelf het elektrische gedeelte volgens een ontwerp van Westinghouse. Heemaf leverde hiervoor wel de elektrische machines en Stork werd.


Vickers-installatie wordt vervangen door Heemaf tractie-installatie. In een tweede fase komt de houten vloerconstructie aan bod en zal de maalinrichting met Heemaf- motor als aandrijfmechanisme operationeel. Speciaal Kortsluit Anker motor. Heemaf kreeg hier internationaal naam en faam mee.


Oudste reclame voor de SKA motor SKA motor Heemaf nieuwjaarskaart. Location: Ashford Kent Sector: Business Commercial Partner: Terry Baker Electrical Contractor Ltd Products: Quantum QMelectric heater. Gebouwd door: Werkspoor, Amsterdam.


Brush pleegt onderhoud en reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.