woensdag 6 maart 2019

Geheime zender

De website voor Etherpiraten liefhebbers. Geschiedenis en toekomst van EtherPiraten. In de jaren dertig van de 20e eeuw worden de eerste gevallen van etherpiraterij in Nederland gedocumenteerd.

Zomaar een paar van de in totaal geheime zenders uit de. Je kunt gerust de zender aanzetten, maar binnen enkele uren is het eigenlijk.


Al aangemeld bij de grootste geheime zender website op gebied van etherpiraterij waar radio piraten, luisteraars en ontvangst amateurs samen komen omdat. Deze geheime zender muziek werd in een groot deel van het land zo gewaardeerd dat piratenzenders vaak beter werden beluisterd dan de normale legale.

Luister ook eens naar een geheime zender. Ze zijn er nog volop ondanks de actie etherflits. Het grootste online piraten MParchief, rechtstreeks vanuit de ether opgenomen en eenvoudig te downloaden!


Verhalen uit het roemruchte piratentijdperk, opgetekend door Hugo Heideman. Welkom op de website van de geheime zender. Aarnink, de man achter geheime zender Tora Bora.


Accent FM was vroeger de lokale zender voor Oldenzaal en Losser. Een piratenzender, zendpiraat, etherpiraat, radiopiraat of geheime zender is een radio- of televisiezender die zonder zendvergunning of toestemming uitzendt.


Agentschap Telecom heeft vanmiddag een geheime zender in De Lutte ontmanteld.

De zender was in een boom bevestigd. Dit is een hele kleine zender - een zogenaamde miniatuurspion - die alles wat hij hoort (met ingebouwde microfoon) uitzendt op de FM-ban waardoor deze te. Radiozenders voor zoekterm "geheime zender". Tijdens deze avond wordt er geheime zender muziek gedraaid en is er uiteraard gelegenheid tot het drinken van een pijpje koud bier en.


BUINERVEEN – Een 47-jarige inwoner van Buinerveen is veroordeeld tot een boete van 3euro voor verzet bij zijn aanhouding. Dit jaar is het jaar geleden dat er. Al vanaf de jaren veertig -misschien zelfs al wel in de jaren dertig- waren in de streek Hoogeveen mensen aan het experimenteren met.


Al jaren draait radio Aluminium in het weekend van de Oud ijzer actie in Hengevelde. Vind geheime zender op Marktplaats. In Overdinkel en omstreken beter bekend als café "De Broad".


Dit gezellige bruincafé Kun je lekker vertoeven tot in de late uurtjes tevens is dit. Een spannend verhaal voor jongens Piet van der Zanden. SLOVENIAN STYLE POLKAS - CLEVELAND STYLE POLKAS - BUTTON BOX MUSIC - SLOVENE TUNES - YUGOSLAV. Als Radio Vier nog verder in de verdrukking komt, waarom dan niet de illegaliteit in?


Bach via de geheime zender van de linkse kerk. Dit nieuwe station is gevestigd in Nieuweroord en richt zich, zoals de slogan al zegt, op de beste piraten, geheime zender muziek etherpiraten muziek.


Geheime Zenders in de Achterhoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.