woensdag 20 maart 2019

Gebruik multimeter

D 10A DC: (moeilijk in gebruik, advies NIET gebruiken). E VΩmA: sluit hier de rode draad aan. F COM: sluit hier de zwarte draad aan.

Met de multimeter kun je veel dingen testen: batterijen, zekeringen, dioden. Met een multimeter kan je stroom, spanning of weerstand meten. Hoe plaatsen we de multimeter voor het meten van spanning en stroom?


Hoe moet ik een multimeter gebruiken.

Uitleg over gebruik multimeter en hoe te meten met een multimeter. Als je spanning wilt meten kun je daarvoor het beste een multimeter gebruiken. Lees in de gebruiksaanwijzing waar deze aansluitingen op de meter zitten. Om een goede meting te verrichten, moet men weten hoe de multimeter werkt.


Ampère gemeten moet worden, dient er gebruik gemaakt te worden van een. Dag, Ik ben in het bezit van een multimeter: Ik heb een keer een USlights module aangesloten waarbij ik deze heb gebruikt en toen heb ik in de. Om het spanningsverschil tussen twee polen te meten, gebruik je de spanningstester.


Ook met een multimeter meet je spanningsverschillen. Een multimeter is voor de doorgewinterde elektricien of elektronicahobbyist onmisbaar.

Vervang de batterij zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing. Digitale multimeters UT33B, UT33C en UT33D (hierna te noemen "de meter") zijn draagbaar en. Model UT1is een handmatig instelbare multimeter voor automotive toepassingen. Gebruik de meter zoals beschreven staat in deze handleiding.


Als je multimeter over deze instelling beschikt, houd het dan ingesteld op DC+ als je een gelijkstroomkring aan het testen bent. Geschiedenis van de multimeter. Een beetje lastig in gebruik dus naast deze officiële afleiding als referentie werd het Volt, Ampere en Ohm stelsel daarop.


De multimeter heeft veel verschillende functies en opties. Set meetsnoeren (één zwart, één rood). Veiligheidstekens op het instrument. Fluke introduceert de Fluke 2TRMS digitale multimeter.


Multimeters voor professioneel gebruik. Een van de dingen digitale multimeters zijn zeer geschikt voor het uitvoeren is het testen van. Deze multimeter is ontworpen voor professioneel gebruik. De Fluke87V is een uitgebreide en nauwkeurige multimeter.


Zeker in een bedrijfsomgeving bij het. Gewoon zoeken op "handleiding multimeter" op de grote G. WAARSCHUWING: Zorg dat alle test.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.