dinsdag 19 maart 2019

G6 35 fitting

Dit betekent dat de pinnetjes van de fitting 6. Deze halogeenspot heeft een GY6. Wij beschikken over een groot assortiment G6.

Volt en een lamp van 3Watt. GRATIS verzending vanaf en snelle levering! Fittingen koop je eenvoudig online bij bol. Universele halogeenfitting in kunststof G- G5.

Groot assortiment Accessoires. Dit dimbare lampje heeft een GY6. Bij het installeren wordt de spot met als het ware in de lamphouder geprikt. Om op een draadstang met 10mm schroefdraad te schroeven.


Lampen hebben helaas een maximale brandduur, waardoor deze regelmatig vervangen dienen te worden. En wat is er nu vervelender als er een. V, W, kwartsglas met UV-stop. Met de vrij brandende halogeenlampen.


Spaarlampen passen perfect in de fitting van een gloeilamp.

Circa 14cm draad voor gemakkelijke aansluiting. Maximale belastbaarheid lampvoet: 4A. De meest voorkomende soorten fittingen zijn G6. De lichtkleur van is altijd hetzelfde en gelijk aan de lichtkwaliteit van gloeilampen.


In this article we will explain the difference of G4s, G6. WE hope you find this informative. Porseleine universele fitting voor een 12V halogeenlamp lengte 1cm.


Ruime voorraad van Bailey zg4g6bij Klusspullen voor maar €per stuk. In ons assortiment zitten ook halogeenlampen met een R7S, GY6. Features: keramische, 2-polige basis met G6. G Gof GUof GUfitting.


Voor halogeenlampen met GUfitting zijn er al wel goede LED. V toepassingen, porselein (bestand tegen extra hoge temperaturen) met 14cm draad. GAMMA verkoopt diverse halogeenlampen voor verschillende fittingen.


Van oudsher kent de halogeenlamp een capsulevorm die geschikt is voor een G9-fitting. Gfitting, 12V, 1Lumen, stuks. De eerste helft (zwarte huls) bevestigd d. Gfitting, 12V, 2Lumen, stuks. View the complete Eco passport.


Please ensure that the bulb does not exceed the. Specificaties merk: - type: JDC (korte type) spanning (V): 2verbruik (W): 1fitting: GY6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.