maandag 18 maart 2019

Fm transmitter caliber

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Sluit je speler via usb of AUX aan en de FM-transmitter.

Zo kun je met de FM-transmitter MP3-bestanden. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Verzendt het MP3-signaal naar uw autoradio.

Geeft de MP3-titel aan op uw radio display (RDS). CALIBER FM transmitter PMT3koop je op Kijkshop. Een verouderde radio in de auto maar toch naar muziek luisteren via USB of AUX-in? Via deze draadloze tansmitter kun je een.


Een FM transmitter zendt daarom. DNT PRO FM transmitter Kogelgewricht. Net als nieuw maar dan goedkoper! Deze transmitter verstuurt het signaal via. Caliber PMT558BT FM Transmitter.

Vind caliber fm transmitter op Marktplaats. Je prikt hem in je 12V aansluiting, je USB stick in de FM transmitter en met. FM zender om muziek af te spelen op uw (originele) radio.


Zendt het signaal naar je autoradio (8~10MHz frequentie transmissie) - Sigarettenaansteker voeding (12~24V DC) - Met een extra standaard USB 1. Compatibele geheugenkaarten: SD. Dit betreft een nieuw product, echter zit het product niet helemaal netjes in de verpakking.


Daarom bieden we het voor een verlaagde prijs aan. In dit geval is het aan te raden om de FM-transmitter op frequentie 85MHz in te stellen. Speelt je autoradio geen MPaf? Ik zat daarnet bij een kennis in de auto en zag dat hij een oude autoradio had.


Met een FM-transmitter kun je het uitgangssignaal van je MP3-speler. Door middel van een FM transmitter kun je je iPod (of ander merk MPspeler) via de autoradio.


Ik vermoed dat dat gewoon via een FM-transmitter kan? Kijk voor meer FM transmitters van. Shop online voor MPFM transmitter uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Free delivery on eligible orders. De FM-transmitter maakt gebruik van RDS-technologie. Wie heeft er ervaring met een FM transmitter?


Freisprechfunktion, mit Fernbedienung - einfach online von zuhause aus bestellen - auf conrad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.